Gebelik testi sonucu

Nazportakalcicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
10
8
1
Sizce bu sonuç nedemek arkadaşlar

Eklentiler

• IMG-20170411-WA0006.webp
    IMG-20170411-WA0006.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 628
Canım idrar dağılmış iç kısımdaki kırmızılık da dağılmış ama erken de yani negatif çıksa bile üzülme 6 gün uzun bi süre

Merhaba. Adet dongum her zaman 7 gun suruyor ve düzenlidir. Fakat gecen ay 10 gun gec hasta oldum 8. Günde test yaptim ikinci cizgi silik sekilde kirmizi cikti. Ardindan kan testi yaptirdim negatif cikti. Bu ayda hastaligim 4 gun surdu hamile olabilirmiyimacaba

Merhaba. Adet dongum her zaman 7 gun suruyor ve düzenlidir. Fakat gecen ay 10 gun gec hasta oldum 8. Günde test yaptim ikinci cizgi silik sekilde kirmizi cikti. Ardindan kan testi yaptirdim negatif cikti. Bu ayda hastaligim 4 gun surdu hamile olabilirmiyimacaba
olabilir kan testi yaptır istersen,Tiroitlerinede baktırmanı tavsiye ederim

Vardır bunda da bir hayır diyin başka şeyleri suçlaayarak bir yere varılmıyor maalesef. O yüzden iyi düşünün inşallah kucağınıza alırsınız çocuğunuzu.

Arkadaslar mrb ben tup bebek tedavisi gordum bugun transferimin 8. Gunuydu test yaptirdim 1.59 cikti degerim sizce ne oluyo bu fikriniz var mi??? Doktor bu deger artabilir ama su an gebelik var yada uok diyemem dedi

Kızlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra 5. Gün çatlatma iğnesi ovitrel 2,5 vurudum. İğneden 3 gün sonra idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Acaba yalancı pozitif mi iğnenin etkisiyle. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yeni üyeyim sorumu yanlış konuya mı yazdım onu da bilemiyorum

Back
X