Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceylancihangir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
136
43
13
32
kızlar az önce yaptım adetim 2 gün geçikti erken gebelik testi vardı evde denemek için yaptım bu hamilelik var anlamındamı

iyi de bu ovulasyon testi

Pregnancy rapid test yazıyodu canım üstünde ayy yanlışmı yaptım yoksa
Valla aslinda ovulasyon testiyle gebelik ogrenen de gördüm ama buna güvenilmez. Sabah ilk idrarla yeniden dene canım ya da direkt kan ver en garantisi

Yok tabi kan testi yaptırcamda bu beklediğim sonuçmu diye merak ettim

Gebelik testinde çubuktan HCG yazar ovulasyon testinde LH yazıyor oradan anladım ben canım. İnşallah gerçekten bebiş vardir. Hakkında hayırlısı :)

Valla aslinda ovulasyon testiyle gebelik ogrenen de gördüm ama buna güvenilmez. Sabah ilk idrarla yeniden dene canım ya da direkt kan ver en garantisi
Teşekkğr ederim canım
Gebelik testinde çubuktan HCG yazar ovulasyon testinde LH yazıyor oradan anladım ben canım. İnşallah gerçekten bebiş vardir. Hakkında hayırlısı :)
hee ozaman yanlış yaptım canım ayy bian kalp krizi geçiriyodum doğrudur emin olamadım oyüzden burda sordum

Eklentiler

• IMG-20180102-WA0013.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar ben size bişey sorucam kuruntudur belki ama adetim geçeli 4 gün oldu 3 gündür sadece peçeteye gelcek kadar kahverengi bazende uçuk pembe akıntı var acayip bir şişkinlik ve gaz bel kasık ağrısı adet olucakmışım gibi ve suratım yanıyo test yapıcam ama akıntım geçsin diye bekliyorum bunlar hamilelik belirtisimidir ilk hamileliğim olucak siz bilirsiniz tecrübeliler

Valla adetin 4 gün geçmesi başlı başına bir sebep ama pek heveslenmemek lazım canım seni kırmak istemem ama bu devirde hiç korunmadan hamile kalmak zor hamile kalıp sağlıklı bebek sahibi olmak zor n diyeyim hayırlısı hakkinda ama akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum doktorlar bir hafta adet gecikmeden testi yanlış buluyorlar ben beş gün geçtiğinde öğrendim hamiş oldugumu ama kimyasal gebelik mis niye bir hafta bekliyim varsa çıkar zaten diye düşünüyordum doğruymuş çünkü benim bugün 7. Günüm ve sessiz düşük yaptım adet le birlikte

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Tabiki heveslenmek değilde merak diyelim adetim sökülse hem psikolojik olarak rahatlıcam hem vücüd ızdırabım biticek. Eninde sonunda belli olucak ben yarın bi kan vereyim ne kaybederim

Yanii doğru ver bakalım ha bide sana ip ucu gibi bişe vereyim polikliniğe gidersen ertesi güne sonuç aciklaniyir ben hep acile gittim gebelik şüphesi dedim onlar direk kan istiyorlar bir saate sonuç da elinde oluyor haber et yarın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…