Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net çizgi yanılma payının imkanı yok gözünüz aydınKızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende kaset test aldım adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyordum da ne olur ne olmaz diye;normalde bu ay beklemiyordum çünkü Eki Görüntüle 2877274 ama bir dakika içinde sonuc böyle çıktı.Bu testin yanılma payı war mı?
Çok şaşırdım canım hatta diyorum ya sırf masajı yapmadan önce yapayım dedim o kdr emindim adet olacagıma hala şaşkınımBu kadar net pozitifte yanılma payı çooooooook düşük. Hayırlı olsun![]()
![]()
baya erken döllenme sanırım koyuluğa bakılırsa
![]()
Allah razı olsun Rabbim hayallerimizi tamamına erdirsin inşÇok net çizgi yanılma payının imkanı yok gözünüz aydın
Yok gebesin. Hayırlı olsun.Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende kaset test aldım adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyordum da ne olur ne olmaz diye;normalde bu ay beklemiyordum çünkü Eki Görüntüle 2877274 ama bir dakika içinde sonuc böyle çıktı.Bu testin yanılma payı war mı?
Ben de cok saskınım canım belki bir dakika dolmadan hemen cıktı ve baya koyu Allah hayırlara çıkarsın umarım dış ya da kimyasal gebelik değildir :/ koyu olması iyi değil miBu kadar net pozitifte yanılma payı çooooooook düşük. Hayırlı olsun![]()
![]()
baya erken döllenme sanırım koyuluğa bakılırsa
![]()
Allah razı olsun Rabbim selamette tutsunYok gebesin. Hayırlı olsun.
Allah razı olsunAyyyyyyy Masallahhhh bebis resmen ben burdayim diyor haydi Hayirlisi olur insallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.darisi bizlere insallah![]()
Bir sıkıntı yok telaş etmeBen de cok saskınım canım belki bir dakika dolmadan hemen cıktı ve baya koyu Allah hayırlara çıkarsın umarım dış ya da kimyasal gebelik değildir :/ koyu olması iyi değil mi
BugğmKızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende kaset test aldım adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyordum da ne olur ne olmaz diye;normalde bu ay beklemiyordum çünkü Eki Görüntüle 2877274 ama bir dakika içinde sonuc böyle çıktı.Bu testin yanılma payı war mı?
Bugün aynı bende öyle oldum naptın gittinmi doktoraKızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende kaset test aldım adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyordum da ne olur ne olmaz diye;normalde bu ay beklemiyordum çünkü Eki Görüntüle 2877274 ama bir dakika içinde sonuc böyle çıktı.Bu testin yanılma payı war mı?