Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PsikSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
262
60
48
35
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende kaset test aldım adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyordum da ne olur ne olmaz diye;normalde bu ay beklemiyordum çünkü ama bir dakika içinde sonuc böyle çıktı.Bu testin yanılma payı war mı?

Bu kadar net pozitifte yanılma payı çooooooook düşük. Hayırlı olsun baya erken döllenme sanırım koyuluğa bakılırsa

Çok net çizgi yanılma payının imkanı yok gözünüz aydın

Bu kadar net pozitifte yanılma payı çooooooook düşük. Hayırlı olsun baya erken döllenme sanırım koyuluğa bakılırsa
Çok şaşırdım canım hatta diyorum ya sırf masajı yapmadan önce yapayım dedim o kdr emindim adet olacagıma hala şaşkınım

Ayyyyyyy Masallahhhh bebis resmen ben burdayim diyor haydi Hayirlisi olur insallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.darisi bizlere insallah

Ben de cok saskınım canım belki bir dakika dolmadan hemen cıktı ve baya koyu Allah hayırlara çıkarsın umarım dış ya da kimyasal gebelik değildir :/ koyu olması iyi değil mi

Ayyyyyyy Masallahhhh bebis resmen ben burdayim diyor haydi Hayirlisi olur insallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.darisi bizlere insallah
Allah razı olsun Koyuluk olması iyi bir durum değil mi ya 2 kaybım var öncesinde su an hiç bir şey hissedemiyorum bile korkudan :/

Bugğm
Bugün aynı bende öyle oldum naptın gittinmi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…