Gebelik testi sonucu

mafeles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
48
29
98
Merhabalarrr yaklaşık 4-5 gündür ara ara midemde bulantı benzeri bir rahatsızlığım var bundan şüphelenip test yapmak istedim reglime 4 gün var önce direk tek çizgi görüp geçtim çöpe atmak için bir kaç dk sonra gittiğimde silik bişey gördüm kafam karıştı sizde olabilir mi ? Yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_1633.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 87
Kan testi verip olumsuz bir sonuçl da karşılaşmak istemiyorum sizce 2. Yi mi tekrar edeyim ya da regl mi bekleyeyim

Yerinizde olsam regli bekler öyle kan veririm, bende erken öğrenmiştim 3 haftalık falandı kese için 2 hafta bekledim.

Bana yok gibi geldi ama olumlu sonuç istiyorsunuz galiba inşallah vardır o yüzden gönlünüzden geçen ne ise o olsun

Kan testi verip olumsuz bir sonuçl da karşılaşmak istemiyorum sizce 2. Yi mi tekrar edeyim ya da regl mi bekleyeyim
Regl gününüzü bekleyin bence. 4 gün geçti benim, geç döllenme gibi, testte biraz daha koyulaşmasını bekliyorum. Sürekli kan verme süreci bana stresli geldiğinden :)

İnşallah vardır çok silik gibi geldi bana o yüzden dedim olabilir de tabiki benimde böyle olmuştu değildim o yüzden yoktur diye düşündüm
Belki fark etmeden kimyssal geçirmişsinizdir, belki de yalancı pozitiftir. Bende böyle pozitf çıktıktan 2 gün sonra kanamam başlamıştı, kan vermiştim beta da artmıştı ama kimyasal oldu

Belki fark etmeden kimyssal geçirmişsinizdir, belki de yalancı pozitiftir. Bende böyle pozitf çıktıktan 2 gün sonra kanamam başlamıştı, kan vermiştim beta da artmıştı ama kimyasal oldu
Sanmıyorum kimyasal geçirdiğimi zaten regl düzensizliği vardı bende kanama vs olmamıştı muayene de olmuştum. bir kere boş gebelik geçirdim zaten o testimde de anında çift çizgiyi görmüştüm çok belirgindi onu öğrendiğimde

İnşallah vardır çok silik gibi geldi bana o yüzden dedim olabilir de tabiki benimde böyle olmuştu değildim o yüzden yoktur diye düşündüm
Ayy bende var diye düşünüp sonra üzülürüm diye çekiniyorum açıkçası

Regl gününüzü bekleyin bence. 4 gün geçti benim, geç döllenme gibi, testte biraz daha koyulaşmasını bekliyorum. Sürekli kan verme süreci bana stresli geldiğinden :)
Kesinlikle kan vermeyi biraz da net şüphede yapmak istiyorum aslında yok diye düşündüm ama burdaki çok fazla konuda bu silik konusunu okuyunca kafam karıştı

Yaa bende bir hafta bekleyim en iyisi bir yandan da hafif regl ağrılarım gibi bişeyler de oluyor çünkü
Bende çok korkmuştum regl olucam diye çünkü gerçekten anlamak imkansız mide bulantısı falan da o kadar erken dönemde başlamıyor regl gecikmesinden başka belirti yok maalesef. Deli gibi karnım ağrıdığı için regl olucam sanmıştım meğer prensesimin yerleşme ağrısıymış İnşallah sizinkide yerleime ağrısıdır

Çizgi 10-15 dk içinde çıktıysa var ama saatler sonra çıktıysa doğru olmayabilir. Sanırım marka predictor, bende saatler sonra aşırı net bir çizgi çıkarmıştı sonuç negatifti.

Kizlar bende 6 gun gunum gecti regl oldum 1. gun regl gibi oldum ama 2 gun pembe lekelenme ve bitti evde test yaptim bakar misiniz var mi sizce

Eklentiler

• IMG_20231108_233738.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…