İnşallahVar gibi görünüyor hayırlısı olsun inşallah
bariz bir çizgi var, var bence. Ben öğrendiğim de flaşla bakmıştım o kadar siliktiBana yok gibi geldi ama olumlu sonuç istiyorsunuz galiba inşallah vardır o yüzden gönlünüzden geçen ne ise o olsun
İnşallah vardırbariz bir çizgi var, var bence. Ben öğrendiğim de flaşla bakmıştım o kadar silikti
Regl gününüzü bekleyin bence. 4 gün geçti benim, geç döllenme gibi, testte biraz daha koyulaşmasını bekliyorum. Sürekli kan verme süreci bana stresli geldiğinden :)Kan testi verip olumsuz bir sonuçl da karşılaşmak istemiyorum sizce 2. Yi mi tekrar edeyim ya da regl mi bekleyeyim
Belki fark etmeden kimyssal geçirmişsinizdir, belki de yalancı pozitiftir. Bende böyle pozitf çıktıktan 2 gün sonra kanamam başlamıştı, kan vermiştim beta da artmıştı ama kimyasal olduİnşallah vardırçok silik gibi geldi bana o yüzden dedim olabilir de tabiki benimde böyle olmuştu değildim o yüzden yoktur diye düşündüm
Sanmıyorum kimyasal geçirdiğimi zaten regl düzensizliği vardı bende kanama vs olmamıştı muayene de olmuştum. bir kere boş gebelik geçirdim zaten o testimde de anında çift çizgiyi görmüştüm çok belirgindi onu öğrendiğimdeBelki fark etmeden kimyssal geçirmişsinizdir, belki de yalancı pozitiftir. Bende böyle pozitf çıktıktan 2 gün sonra kanamam başlamıştı, kan vermiştim beta da artmıştı ama kimyasal oldu
Ayy bende var diye düşünüp sonra üzülürüm diye çekiniyorum açıkçasıİnşallah vardırçok silik gibi geldi bana o yüzden dedim olabilir de tabiki benimde böyle olmuştu değildim o yüzden yoktur diye düşündüm
Kesinlikle kan vermeyi biraz da net şüphede yapmak istiyorum aslında yok diye düşündüm ama burdaki çok fazla konuda bu silik konusunu okuyunca kafam karıştıRegl gününüzü bekleyin bence. 4 gün geçti benim, geç döllenme gibi, testte biraz daha koyulaşmasını bekliyorum. Sürekli kan verme süreci bana stresli geldiğinden :)
Yaabariz bir çizgi var, var bence. Ben öğrendiğim de flaşla bakmıştım o kadar silikti
Bende çok korkmuştum regl olucam diye çünkü gerçekten anlamak imkansız mide bulantısı falan da o kadar erken dönemde başlamıyor regl gecikmesinden başka belirti yok maalesef. Deli gibi karnım ağrıdığı için regl olucam sanmıştım meğer prensesimin yerleşme ağrısıymışYaabende bir hafta bekleyim en iyisi bir yandan da hafif regl ağrılarım gibi bişeyler de oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?