Gebelik testi sonucum sizce hamilemiyim

Ugel10

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
57
9
16
Ayın 9unda Çatlatma iğnesi oldum 10 gün gecti bugun sabah test yaptim bu sekilde cıktı ama cok geç cikti ikinci cizgi baya silik emin olamadim sizlerin yorumlarını bekliyorim insallah vardır

Eklentiler

• 20250919_121528.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
Ayın 9unda Çatlatma iğnesi oldum 10 gün gecti bugun sabah test yaptim bu sekilde cıktı ama cok geç cikti ikinci cizgi baya silik emin olamadim sizlerin yorumlarını bekliyorim insallah vardır
Ben göremedim. Buraya yükleyince kalite düşüyor ondan da olabilir. Siz canlı olarak gördünüz. Çizgi de pembelik varmıydı. Ayrıca ilk 5 dk sonrası çıktıysa dikkate almayın yazıyor her testte. 1-2 gün sonra tekrar test yapın

Gölge var gibi duruyor. Hafif pembeyse çizgi muhtemelen vardır bi aksilik olmadığı sürece. Bir kaç gün sonra yada 2 günde bir sabah idrarıyla testi tekrarlayın. Güzel haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…