- 3 Ekim 2022
- 99
- 27
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah pozitifdir adetim geçtikten sonra kan vermeyi düşünüyorum biraz daha bekleyeyimTest pozitif görünüyor hayırlı olsun kan verip 2 günde bir artış takip edin
İdari damlatır damlatmaz çıktı belim ve kasiklarimda çok ağrıyor5 dk içinde çıktıysa pozitif olması çok muhtemel hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebiş vardır :)
Pozitif gözüküyor inşallah vardır rabbim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?
İnsallah vardır ya çok bekledim gerçekten 4 sene olduBebiş vaaar![]()
İnsallah vardır dua edin lütfen 4 senedir bu anı bekliyorumPozitif gözüküyor inşallah vardır rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Oy kuzum benim ben olduğuna inanıyorum zaten minik bir selam vermiş orada umarım sağlıkla ilerler ve annişine tutunurİnsallah vardır ya çok bekledim gerçekten 4 sene oldu![]()
Allahım insallah vardır ya gerçekten o kadar çok bekledim kiOy kuzum benim ben olduğuna inanıyorum zaten minik bir selam vermiş orada umarım sağlıkla ilerler ve annişine tutunur![]()
İnsallah vardır adet günüm geldiğinde kan testi vermeyi düşünüyorumHayırlı olsunpozitif görünüyor, idrar testi verin orada kesinleşir saglıkla kucağınıza alın
![]()
Kuzum yarın ilk iş kan testi yaptır bizi de haberdar etmeyi unutma pozitif haberlere ihtiyaç varAllahım insallah vardır ya gerçekten o kadar çok bekledim ki![]()
İnanin bana bende 13 aydır bekliyorum geçen ay düşük yaptım çok zor gerçekten rabbim kucağıniza almayı nasip etsinİnsallah vardır dua edin lütfen 4 senedir bu anı bekliyorum![]()
İdrar testi yazmısım, kan testi demek istemiştimİnsallah vardır adet günüm geldiğinde kan testi vermeyi düşünüyorum![]()
Ben görüyorum çizgiyi inşallah vardırMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?
Merhaba canım benımde böle cıktı üç kere farklı marka yaptım HamilemisnMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?