İnsallah pozitifdir adetim geçtikten sonra kan vermeyi düşünüyorum biraz daha bekleyeyimTest pozitif görünüyor hayırlı olsun kan verip 2 günde bir artış takip edin
İdari damlatır damlatmaz çıktı belim ve kasiklarimda çok ağrıyor5 dk içinde çıktıysa pozitif olması çok muhtemel hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebiş vardır :)
Pozitif gözüküyor inşallah vardır rabbim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?
İnsallah vardır ya çok bekledim gerçekten 4 sene olduBebiş vaaar
İnsallah vardır dua edin lütfen 4 senedir bu anı bekliyorumPozitif gözüküyor inşallah vardır rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Oy kuzum benim ben olduğuna inanıyorum zaten minik bir selam vermiş orada umarım sağlıkla ilerler ve annişine tutunurİnsallah vardır ya çok bekledim gerçekten 4 sene oldu
Allahım insallah vardır ya gerçekten o kadar çok bekledim kiOy kuzum benim ben olduğuna inanıyorum zaten minik bir selam vermiş orada umarım sağlıkla ilerler ve annişine tutunur
İnsallah vardır adet günüm geldiğinde kan testi vermeyi düşünüyorumHayırlı olsunpozitif görünüyor, idrar testi verin orada kesinleşir saglıkla kucağınıza alın
Kuzum yarın ilk iş kan testi yaptır bizi de haberdar etmeyi unutma pozitif haberlere ihtiyaç varAllahım insallah vardır ya gerçekten o kadar çok bekledim ki
İnanin bana bende 13 aydır bekliyorum geçen ay düşük yaptım çok zor gerçekten rabbim kucağıniza almayı nasip etsinİnsallah vardır dua edin lütfen 4 senedir bu anı bekliyorum
İdrar testi yazmısım, kan testi demek istemiştimİnsallah vardır adet günüm geldiğinde kan testi vermeyi düşünüyorum
Ben görüyorum çizgiyi inşallah vardırMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?
Merhaba canım benımde böle cıktı üç kere farklı marka yaptım HamilemisnMerhaba kızlar bisey sormak istiyorum adetime 2 gün var gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?