Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bsraeliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
99
29
3
30
2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnes yapılmadı kendiliğinden çatladı yumurta sizce gebelik var mı alttakini sabah ilk idrar yaptım efektle böyle silik bi çizgi gözüktü

Eklentiler

• 2868513B-E1DD-4C7D-9D15-1ADD4CA0BF54.webp
    2868513B-E1DD-4C7D-9D15-1ADD4CA0BF54.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 1.397
Normal böyle çıktı karartınca o çizgi belirdi

Eklentiler

• C8DA9AD2-ECFD-43E1-B2A8-BD13F2550C11.webp
    C8DA9AD2-ECFD-43E1-B2A8-BD13F2550C11.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.371
Bu ayda olmazsa femara ve çatlatma iğnesi yapılacak çok istiyorum bi çocuğum daha olsun rahimle ilgili bi hastalığım var bi anda heyecanlandım

Bundan kaynaklı olabilir silik çıkması belki yeni bir döllenmedir testi tekrarla istersen 2 gün sonra yada yarın erken gebelik testi yap eger ondada çıkarsa kan verir netleştirirsin

Bundan kaynaklı olabilir silik çıkması belki yeni bir döllenmedir testi tekrarla istersen 2 gün sonra yada yarın erken gebelik testi yap eger ondada çıkarsa kan verir netleştirirsin
Normal karartma olmadan direk tek çizgi çıkması beni şüphelendirdi geçen ay kimyasal geçirdim dediğiniz gibi yarın erken gebelik yaparım teşekkür ederim 😊

2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnes yapılmadı kendiliğinden çatladı yumurta sizce gebelik var mı alttakini sabah ilk idrar yaptım efektle böyle silik bi çizgi gözüktü

Efekte hayali ikinci çizgi var. Ama diğer normal efektsiz olanında yok bembeyaz. İnşallah gebelik vardır canım. İstersen tekrarla

Back
X