Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testin normal halini atsanız2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnes yapılmadı kendiliğinden çatladı yumurta sizce gebelik var mı alttakini sabah ilk idrar yaptım efektle böyle silik bi çizgi gözüktü
Normalde çizgi yok gbi ama karartmada silik cizgi var adetin gecikti miBu ayda olmazsa femara ve çatlatma iğnesi yapılacak çok istiyorum bi çocuğum daha olsun rahimle ilgili bi hastalığım var bi anda heyecanlandım
Hayır bata 4 gün daha varNormalde çizgi yok gbi ama karartmada silik cizgi var adetin gecikti mi
Normal karartma olmadan direk tek çizgi çıkması beni şüphelendirdi geçen ay kimyasal geçirdim dediğiniz gibi yarın erken gebelik yaparım teşekkür ederimBundan kaynaklı olabilir silik çıkması belki yeni bir döllenmedir testi tekrarla istersen 2 gün sonra yada yarın erken gebelik testi yap eger ondada çıkarsa kan verir netleştirirsin
Rica ederim inşallah bu sefer bebeğin seninledirNormal karartma olmadan direk tek çizgi çıkması beni şüphelendirdi geçen ay kimyasal geçirdim dediğiniz gibi yarın erken gebelik yaparım teşekkür ederim![]()
Amin İnşallahRica ederim inşallah bu sefer bebeğin seninledir![]()
2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnes yapılmadı kendiliğinden çatladı yumurta sizce gebelik var mı alttakini sabah ilk idrar yaptım efektle böyle silik bi çizgi gözüktü
İnşallah vardır yarın sabah tekrar edicemEfekte hayali ikinci çizgi var. Ama diğer normal efektsiz olanında yok bembeyaz. İnşallah gebelik vardır canım. İstersen tekrarla
Tekrarladın mı canımİnşallah vardır yarın sabah tekrar edicem![]()
Evet tekrarladım ama tek çizgi çıktı yarın gene tekrarlıyacağım internetten 25 Li test aldım bakalımTekrarladın mı canım
Hayırlısı olsun inşallah canım. İnşallah vardır..Evet tekrarladım ama tek çizgi çıktı yarın gene tekrarlıyacağım internetten 25 Li test aldım bakalım
12 de ancak cıkarYumurtlamadan 10. Günde çıkar mı bilginiz var mi