tesekkur edermMaşallah Allah bağışlasın bende öyle oldu dedilr ikisi birlikte büyür ama olmamıştı Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınne kadardır deniyorsunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur edermMaşallah Allah bağışlasın bende öyle oldu dedilr ikisi birlikte büyür ama olmamıştı Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınne kadardır deniyorsunu
Evet doğru çok iyi anlıyorum sizi yumurta tabiki yaptırabilirsiniz de ne zaman çatlıyor vs öğrenirsiniztesekkur edermdaha 4 ay oldu ama insan sabırsızlanıyor.
Bu ay normal cok iyi degerkendırmıstık zatenEvet doğru çok iyi anlıyorum sizi yumurta tabiki yaptırabilirsiniz de ne zaman çatlıyor vs öğrenirsiniz
Hayırlısı olsun diyelim o zamanBu ay normal cok iyi degerkendırmıstık zaten![]()
AminHayırlısı olsun diyelim o zaman![]()
Hayır çatlatma iğnesi olmadım hangi test atarsanız söylerimMerhaba! Canım çatlatma ignesiylemi oldu kaçıncı günü bu test
testi tekrarlarsanız daha doğru sonuç alırsınızselamlar arkadaşlar çok acil fikrinize ihtiyacım var, cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadım, kasıklarımdan bacaklarıma kadar inen bir ağrı var ara ara oluyo geçiyo sonra belim ağrıyor ve akıntım normale göre çok fazla olmaya başladı daha sıvı şekilde tamam oldum diyorum gidiyorum lavaboya ama bişey yok normalde her ay bahaneler bulurdum hamile olmak için ama bu ay içimde hiç böyle bir his yoktu hep dedim bu ay olmadı falan diyodum ama böyle benim gibi olan çok varmış dün akşam test aldım yaptım ama içindeki sünger kısmı aşağıya kaymıştı tek çizgiyi bile göstermedi sonra ben içini açtım süngeri yerine yerleştirip baktığımda tam olması gereken yerde değil de ç tarafına yakın olsa da ortada duran bir çizgi vardı ilk defa böyle oldu sizce bu test bozuk mu yoksa negatif mi bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olun bana
çok korkuyorum yapmaya böyle ne kadar ümitsiz de olsam bir ümit var hamile kalmak istiyorum artıkTesti tekrarlarsanız daha doğru sonuç alırsınız
testi tekrarlarsanız daha doğru sonuç alırsınız
Adetiniz 6 gün gecikmiş, test yapmak yerine sağlık ocağına gidip kan mı verseniz acabaçok korkuyorum yapmaya böyle ne kadar ümitsiz de olsam bir ümit var hamile kalmak istiyorum artık
doğru aslında onu da düşündüm pazartesiye kadar beklemem gerek onda da bu hafta çalışıyorum haftaya evde olacağım o yüzden ama varsa da o güne kadar test dışında nasıl anlarım diye düşündüm. bir de yaptığım test bozuk mu değil mi bilemedim ama onda içini açtığımda tek çizgi vardı o da negatif gibi düşündürdü beniAdetiniz 6 gün gecikmiş, test yapmak yerine sağlık ocağına gidip kan mı verseniz acabadaha net bi sonuç elde edersiniz.
Eczaneden güvenilir bi marka test alın, hatta birkaç tane alın ki biri yanlış çıksa bile testi tekrarlama şansınız olur.doğru aslında onu da düşündüm pazartesiye kadar beklemem gerek onda da bu hafta çalışıyorum haftaya evde olacağım o yüzden ama varsa da o güne kadar test dışında nasıl anlarım diye düşündüm. bir de yaptığım test bozuk mu değil mi bilemedim ama onda içini açtığımda tek çizgi vardı o da negatif gibi düşündürdü beni
yok canım polikistik var bende ama bitkisel bazı şeyler yaptık normalde ilaçsız adet olamazdım ama yaptığım şeyden sonra ilk polikistik olmadan önceki gibi adet oldum o yüzden de aklım karıştı bir de bu kadar ağrı ve akıntı olmuyordu bende şimdi sanki adet olmuşum gibi akıntı var ağrı da ara ara gidip geliyorEczaneden güvenilir bi marka test alın, hatta birkaç tane alın ki biri yanlış çıksa bile testi tekrarlama şansınız olur.
Normalde adetleriniz düzenli mi? 6 gün gecikme çok uzun çünkü.
Gebelik varmiymis bu testten sonraNormal böyle çıktı karartınca o çizgi belirdi