- 22 Nisan 2018
- 778
- 747
- 53
- Konu Sahibi Sapsirella
Hayırlı olsun çok güzel bir duygudur eminim ki, inşallah sağlıklı artar değerinizde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eğer kimyasal olsa dün de çizgi olurdu bence bugün görmüşsen değerin dünden beridir artmış kimyasalda benim bildiğim değer azalır inş bebişin seninledirİnşallah hayırlı olur canım ama adet günüm bugün yani geç döllenme mi aceba endişelerim var
Dün yoktu kuzum 2 tane yaptım hatta dün bugün de 2 tane yaptım çıktı bu testten sonra da erken gebelik yaptım onda da çıktı inşallaj sağlıkla ilerler Rabbim herkese nasip etsinCanım eğer kimyasal olsa dün de çizgi olurdu bence bugün görmüşsen değerin dünden beridir artmış kimyasalda benim bildiğim değer azalır inş bebişin seninledir
ben de bu sabah yaptım. benimki de böyle çıktı. heyecanlandım şimdi senin konunu da görünce. inşallah ikimiz de hamileyizdirArkadaşlar bugün regl olmam lazım bel ağrım ve kasık batması var sabah test yaptım ve 5 6 dk da bu çizgi belirdi normalde bembeyaz çizgilerle karşı karşıya kalırdım ama adet olacakmışım gibi ağrım da var sadece içimdeki his için yaptım kimyasal gebelik diye düşündüm bu kadar silik çıkınca ama bir umut işte, testi açık şekilde daha belli ama onu atmayacağım ayıp olmasın diyerek, size zahmet bir bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız
Ay canım benim inşallah işte 2 gün sonra tekrar kan vercem bende yükselir inşallah düzenli olarak Bi de teste devam edeceğim zaten artarsa yükselir yalnız anlamadığım şey değerim 8 ise nasıl idrar testinde çıktıben de bu sabah yaptım. benimki de böyle çıktı. heyecanlandım şimdi senin konunu da görünce. inşallah ikimiz de hamileyizdir![]()
Ay canım benim inşallah işte 2 gün sonra tekrar kan vercem bende yükselir inşallah düzenli olarak Bi de teste devam edeceğim zaten artarsa yükselir yalnız anlamadığım şey değerim 8 ise nasıl idrar testinde çıktı
kan testini ne zaman verdin canım? bi de son adet tarihi ne zamandı?Ay canım benim inşallah işte 2 gün sonra tekrar kan vercem bende yükselir inşallah düzenli olarak Bi de teste devam edeceğim zaten artarsa yükselir yalnız anlamadığım şey değerim 8 ise nasıl idrar testinde çıktı
Son adet tarihim 26 şubattı her ay 2 gün önce oluyordum da 28 çekince sanırım adet tarihime de bir kaç gün var sabah verdim kan 8.85 çıktıkan testini ne zaman verdin canım? bi de son adet tarihi ne zamandı?
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSon adet tarihim 26 şubattı her ay 2 gün önce oluyordum da 28 çekince sanırım adet tarihime de bir kaç gün var sabah verdim kan 8.85 çıktı
İnşallah kuzum darısı tüm isteyenlere inşallahhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
İnşallah canım benimmm aminnnnDün yoktu kuzum 2 tane yaptım hatta dün bugün de 2 tane yaptım çıktı bu testten sonra da erken gebelik yaptım onda da çıktı inşallaj sağlıkla ilerler Rabbim herkese nasip etsin
Hiç testi tekrar etmene bile gerek yok bence haftaların ilerlediginde git dr.a boşuna stres yapma 5. Haftada genelde kese görünür o zaman gitArkadaşlar 8.85 sonucum sizce yeni mi korkuyorum kimyasal vs diye
Ay inşallah o evreleri görürüm ya kimyasal vs ondan korkuyorum o yüzden test tekrarı yapıyorum koyulaşacak mı diyeHiç testi tekrar etmene bile gerek yok bence haftaların ilerlediginde git dr.a boşuna stres yapma 5. Haftada genelde kese görünür o zaman git
benim de sat 27 şubat ve bugünkü kan sonucum betahcg 14 çıktı. siz ne yaptınız? değerlerimizin bu kadar düşük olması normal bişey mi ki? ayy sevinemedim bile ki aylardır beklediğim şey buArkadaşlar 8.85 sonucum sizce yeni mi korkuyorum kimyasal vs diye
Valla bugün adet olmam lazımdı ben 2 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 8 küsür çıktı bugün de verdim 33 küsüre yükselmiş çok şükür 2 güne bir kan vereceğim işte şimdilik yükselmesi iyi bir de idrar testi yapıyorum sabahları gittikçe kpyulaşıyor hani kontrol amaçlı sende ister 2 gün ister 4 gün e bir kan ver istersen sağlıklı yükselip yükselmediğine bak ben 8 e bile sevindim, ben pkoluyum yumurta geç çatlıyordu tahminimce o nedenle bu kadar düşük pazartesi kendi doktoruma gidip kan vereceğim gidişat iyi giderse inşallah kısmet bakalım ama kan ver sende dikkat et tam tutunma evresi işte 1 haftalık gözüküyor benimde değer aralığına göre kasıklarda batma var göğüsüm çok hassas değer arttıkça bünye hissediyor zatenbenim de sat 27 şubat ve bugünkü kan sonucum betahcg 14 çıktı. siz ne yaptınız? değerlerimizin bu kadar düşük olması normal bişey mi ki? ayy sevinemedim bile ki aylardır beklediğim şey bu
Bence var canım kan ver emin olalımSizce var mıEki Görüntüle 2848418
Bayramda sağlık ocağı çalışıyor mu bilmiyorum olmadı bayramdan sonra ya da regl olmazsam giderim inşallah vermeyeBence var canım kan ver emin olalım
Sağlık ocağı kapalı ama özelde baktırabilirsin yada testle gün gün koyulaşmayı takip et pazartesi kan verirsinBayramda sağlık ocağı çalışıyor mu bilmiyorum olmadı bayramdan sonra ya da regl olmazsam giderim inşallah vermeye
İnşallah canımSağlık ocağı kapalı ama özelde baktırabilirsin yada testle gün gün koyulaşmayı takip et pazartesi kan verirsin![]()