Gebelik testi ve beta hcg

Greensummer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
29
13
38
31
Kızlar çok merak ettim belki fikriniz vardır gebelik testi net bir şekilde pozitif çıktığında beta hcg değeri muhtemelen kaçtır?

Benim durumum o kadar karışık ki 3 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum kimyasal gebeliklerim de oldu korunmayı bıraktığımdan beri adetlerim düzensiz bazı belirtilerim vardı testte silik çizgi gördüm kan tahlili verdim 58.5 çıktı doktor iki günde bir baktır dedi tam baktirayim derken kanamam olmaya başladı ama ara ara ağrısız ve yoğunluğu da farklı ben de herhalde kimyasal yine diye çok kaptirmadim kendimi ama devam edince herkes yerleşme kanaması olabilir dedi bugün acile gittim ama sağlık ocağına gitmemi söyledi ben de test alayım eğer yerleşmeyse net çizgi görürüm ama eğer kimyasalsa silik çizgi dahi artık çıkmaz dedim normal gebelik testi aldım iki saniyede testte ikinci çizgiyi kıpkırmızı görünce şok geçirdim yarın sabah sekizde randevum var ama gel gör ki heyecandan uyuyamiyorum

Sonucunuz ne oldu acaba , inşallah güzel haberler almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…