• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi ve erken gebelik belirtileri

erenur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
24
6
1
Kızlar regle 4
Gğn kala yaptım testi ilk başta çok silikti zaman geçtikçe pembe silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda belirti olarak regl ağrısı gelip gidiyor sürekli acıkınca midem bulanıyor bi de yardım edin lütfen 🩷

Eklentiler

• IMG_3311.webp
    IMG_3311.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3314.webp
    IMG_3314.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar regle 4
Gğn kala yaptım testi ilk başta çok silikti zaman geçtikçe pembe silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda belirti olarak regl ağrısı gelip gidiyor sürekli acıkınca midem bulanıyor bi de yardım edin lütfen 🩷
İnşallah hamilesindir canım aynı belirtiler bnde de var şuan ama test yapmadım sen elinde başka test varsa tekrarla. Birde kan ver testte çıkan kanda kesin belli olur.

Kızlar regle 4
Canım direkt çizgi çıkması lazım bekledikçe çıkıyorsa kuruma çizgisi olabilir. Ayrıca bu kadar erken böyle belirti yaşayamazsın mide bulantısı sürekli acıkma en erken 6 7. Haftalarda yaşanıyor. Ama henüz 4 gün var daha çok erken. Gecikmende testi tekrarla inşallah vardır ❤️🙏

Back
X