• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yanılma payı

kbraaydn860

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
8
0
86
29
Selam kızlar adetim 8 gün gecti kan verdım cıkmadı 2 gün önce test yaptım hayalet cizgi 2 gün sonra yani dün test yaptım cizgi koyulaştı belirgin oldu birde erken gebelik testi aldım onu yaptım cıkmadı hastane randevum var gün beklıyorum tekrar kan vermek için bu erken gebelık testı neden cıkmadı ben anlamadım bunu yaşayan varmı......

Eklentiler

• IMG_20221019_080309.webp
    IMG_20221019_080309.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 632
Selam kızlar adetim 8 gün gecti kan verdım cıkmadı 2 gün önce test yaptım hayalet cizgi 2 gün sonra yani dün test yaptım cizgi koyulaştı belirgin oldu birde erken gebelik testi aldım onu yaptım cıkmadı hastane randevum var gün beklıyorum tekrar kan vermek için bu erken gebelık testı neden cıkmadı ben anlamadım bunu yaşayan varmı......
Erken gebelik testleri hep yanıltıyor böyle işte sağlık ocağında kan verebilirsiniz randevuya çok varsa

Erken gebelik testleri hep yanıltıyor böyle işte sağlık ocağında kan verebilirsiniz randevuya çok varsa
Dün tekrar gebelik testi yaptım ıkı kırmızı cıktı ama kanda yine cıkmadı tekrar kan verdim doktora gittim anlattım kan sonucuna bakarak gebe degılsın dedi bende dedım gebelik testi hep cıft cıkıyo dedim doktor bana testler yanındaysa göster dedi gösterdim şaşırdı ilğinç dedi.ve söktürücü verdi. Saglık ocagına gittim tekrar ordaki hemşire bana sen söktürücüyü kullanma bu şekilde bi hastam var agustos ayından beri beklıyo suan kesesi gözüktü bence bekleyın dedi haftaya bidaha kan vericem söktürücüyü suanlık kullanmıcam bakalım sonucu ne cıkıcak

Erken gebelık bıtane denedim diğerleri pozitif sımdı bıtane dün denediğim atıcam

Eklentiler

• 16663287974556933102997398586185.webp
    16663287974556933102997398586185.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 584
Dün tekrar gebelik testi yaptım ıkı kırmızı cıktı ama kanda yine cıkmadı tekrar kan verdim doktora gittim anlattım kan sonucuna bakarak gebe degılsın dedi bende dedım gebelik testi hep cıft cıkıyo dedim doktor bana testler yanındaysa göster dedi gösterdim şaşırdı ilğinç dedi.ve söktürücü verdi. Saglık ocagına gittim tekrar ordaki hemşire bana sen söktürücüyü kullanma bu şekilde bi hastam var agustos ayından beri beklıyo suan kesesi gözüktü bence bekleyın dedi haftaya bidaha kan vericem söktürücüyü suanlık kullanmıcam bakalım sonucu ne cıkıcak
Bekleyin ozaman testlerin hepside aynı ise var demekki

Canım benim bende seninle aynı durumdayım ama anlam veremedim benimde 2 gün geçti dün test yaptım 3 tane 3 ü de pozitif gittim kan verdim negatif çıktı erken gebelik yaptım bende de çıkmadı erken gebelikte

Eklentiler

• F624F20C-3486-4E72-BF0E-3B47E5EEABFC.webp
    F624F20C-3486-4E72-BF0E-3B47E5EEABFC.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 464
Erken gebelik testlerine hiç bakmamak gerek 😡 kaç kere pozitif çıktım anlatamam hepside negatifti.En iyisi kan verip ona güvenmek.

Bende regl günüm geçmesine rağmen erken gebelik testlerinde ( predıctor) negatif çıktım. Sonra kanda pozitif çıktı
Yani işte güvenmemek gerek bu ay adetim geçerse ama baya 1 hafta geçmesi lazım.O zaman kan vereceğim.Sonra pozitif düşünüp negatifi görünce psikolojik bı yıkılma oluyor.

Bende regl günüm geçmesine rağmen erken gebelik testlerinde ( predıctor) negatif çıktım. Sonra kanda pozitif çıktı
Ben dün gece erken gebelik testi yaptım birinde silik iki çizgi cikti sonra yeniden yaptım tamamen negatif bir sonuç vardı onda koyu tek çizgi, bende bu yazıyı merak ediyodum teste negatif kanka pozitif çıkan var mı diye

Ben dün gece erken gebelik testi yaptım birinde silik iki çizgi cikti sonra yeniden yaptım tamamen negatif bir sonuç vardı onda koyu tek çizgi, bende bu yazıyı merak ediyodum teste negatif kanka pozitif çıkan var mı diye
Bende regl geçmesine ragmen negatif çıktı erken gebelik testi. Hala olamayınca kan verdim. İyiki vermişim 🤲🏻

Sonucunuz ne oldu acaba

Back
X