gebelik testi yanilma payi...

azraslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
50
1
13
Balıkesir
2 kere adet olduktan sonra gebelik testi yaptirdim 20 dakika bekledim tek cizgi cikti. Iliskimden 1 ay sonra ultrasona gittim bisi cikmadi. Hamile olma olasiligim var midir ? Iki adet arasi iliski yasamadim.

iki kere adet olmuşsun zaten bu bile bir test ki o.O
ayrıca 1 ay sonrasında nasıl ultrasona aldılarsa görünmez ki :D

2 kere adet olduktan sonra gebelik testi yaptirdim 20 dakika bekledim tek cizgi cikti. Iliskimden 1 ay sonra ultrasona gittim bisi cikmadi. Hamile olma olasiligim var midir ? Iki adet arasi iliski yasamadim.
Testin dogru cikmasi icin 2 cizgi cikmasi lazim, bu bir.
Ikincisi 2 kere regl olmussunuz ne gebeliği?
Ayrıca hemen ultrasona almazlar ki bi kan testi yaparlar bu da 3.
Merak etme gebe degilsin...

Testin dogru cikmasi icin 2 cizgi cikmasi lazim, bu bir.
Ikincisi 2 kere regl olmussunuz ne gebeliği?
Ayrıca hemen ultrasona almazlar ki bi kan testi yaparlar bu da 3.
Merak etme gebe degilsin...
Formda hamileyken adet gorenler varmış. Ondan aklim karisti. Doktora hamile olabilecegimi demedim. Ultrasonda cikar diye gittim. Ama biseyin yok dedi

Canm gerçekten kac yasindasn merk ettim bukdr blgindemi yok formdaki mucizelere bakip sende öyle olcksn diye bi kaide yok 1 kere adet olmussun tamam 2.yide olmuşsun testte yapmışsın bisi cikmamis ultrasona da grmissin daha da yk daha ne istysn yk iste :) adet gectikten bi hafta snra kanda ve idrarda çıkıyo zaten ki ultrasnda da kese görünüyor ne sende testte cikmis ne ultrasnda bide 2 kre adet olmssn brak allah askina ;) mucizelere bukdr inanma

Bence kızın üstüne çok gitmeyin. Tamam canım hamilesin ama seninki bi istisna olduğu için doğuma kadar ultrasonda görünmeyebilir. Bence sen şuan isim düşün muhtemelen önümüzdeki ay belli olur cinsiyeti ama görünmez olduğu için sen doğumda öğreneceksin o yüzden kız ve erkek ismini de hazırla. Kolay gelsin..

Canm gerçekten kac yasindasn merk ettim bukdr blgindemi yok formdaki mucizelere bakip sende öyle olcksn diye bi kaide yok 1 kere adet olmussun tamam 2.yide olmuşsun testte yapmışsın bisi cikmamis ultrasona da grmissin daha da yk daha ne istysn yk iste :) adet gectikten bi hafta snra kanda ve idrarda çıkıyo zaten ki ultrasnda da kese görünüyor ne sende testte cikmis ne ultrasnda bide 2 kre adet olmssn brak allah askina ;) mucizelere bukdr inanma
5. Adetimi oldum iliski ustunden. Kanda gebelik testi yapsam mi ? Icim bi turku rahat olmuyor

Back
X