Gebelik testi yanılması

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Maaleesef anksiyete bozukluğum olduğu için bu stres işleri bende biraz daha fazla o yüzden kuruntu yaptım sanırım. İyi geceler diliyorum
Canım anksiyeten varken büyük ihtimal antidepresan da kullaniyorsundur. Zaten kaygı bozukluğu sürerken bu stresle hamile kalman biraz zor olur, tedavine odaklan ve daha dikkatli ol ki böyle endişelerin olmasın 🥰 geçmiş olsun

İnşallah yanılırım ama 5 gün çok erken sanki canım adet günü yada gecikme olunca yapsan kesin sonuç çıkar negatif veya pozitif neyse belli olur mutlaka

Vallahi 3 gün sonra erken gebelik testime baktım kuruluk çizgisi bile yok, bence sonraki saatler çıkan çizgilerde gebelik şüphesi yüksek.
Doğrudur bende tekrar test yaptım tekrar bekledikten sonra pozitif olduğunu gördüm ama regl oldum demek ki yanılma payı çok yüksek kaset testlerde 😊

İnşallah yanılırım ama 5 gün çok erken sanki canım adet günü yada gecikme olunca yapsan kesin sonuç çıkar negatif veya pozitif neyse belli olur mutlaka
Evet büyük ihtimalle öyle daha net sonuç verirdi ama beklediğimden iki gün önce oldum yanılma payı çok yüksekmiş demek ki kaset testlere göre umutlanmamak gerekiyormuş 🥲

Doğrudur bende tekrar test yaptım tekrar bekledikten sonra pozitif olduğunu gördüm ama regl oldum demek ki yanılma payı çok yüksek kaset testlerde 😊
Hamilelik oluşmuştur ama düşmüş olabilir kimyasal olabilir, sorun kaset test demek doğru olmaz.

2 aydır adet olmuyorum bugün 2.adet dönemimi 3 gün geçti
3 gün önce yani 2 adet günümde test yaptım çok silik çıktı bugün test yaptım yine silik çıktı başta Bir saat içerisinde fazlasıyla koyulaştı pozitif olabilir mi acaba

Herkese merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim bir soru var sizlere dün öğlen gebelik testi yaptım bişey yok diye bir kenara bıraktım akşam baktığımda silik çizgi de vardı yanında sonrasında gidip iki test daha aldım ama onlarda silik çizgi yoktu reglime 5 gün var acaba tekrardan test yapmalı mıyım?
5-10 dk sonrasini ciddiye almayın. Kuruma çizgisi de oluyor

Back
X