gebelik testi yapmak için gün sayanlar

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.446
29.768
798
hamilelikten şüphelenenler yada kendini hamile sanan arkadaşlar(benim gibi) bir bebegım olsun cok ıstıyorum sat 7 mayıs beklıyorum 12 gun var daha ama ınsallah bebıs de vardır.. gögüslerde sıskınlık bel agrısı ve uyku asırı yemek yeme ıstegım bbegımın habercısıdır ınsallah.. benım gıbı bekleyenler var mı aranızda :)

ben de 18 nisan son adet günüm belim kalçam ağrıyor 4 gündür
p.tesi idrar testi yaptım negatif pazar günü bir daha bekleyecem

9 ay oldu ...Hep aynı belirtiler..Malesef herhangi bir farklılık yok tatlım..Senin ne kadar oldu..

valla canım sat 7 mayıs ama dog.knt.kullandım 2 gun sonra bı cekılme kanaması yasadım doktora gıttım kıst var dedı ama kist dedıgı bence embrıyo :) cunku ben hıssedıyorum bebek var gıbı ya asırı olmasada uykuya egılım yemek cok yıyorum sık ıdrarım gelıyor 12 gun var bı sonrakı adetıme bakalım.. ılk hamılelıgım kurtajla sonuclandı ne yazık ki bunda daha duyarlıyım belırtılere cunku ılkınde hıc anlamamıstım..

valla canım sat 7 mayıs ama dog.knt.kullandım 2 gun sonra bı cekılme kanaması yasadım doktora gıttım kıst var dedı ama kist dedıgı bence embrıyo :) cunku ben hıssedıyorum bebek var gıbı ya asırı olmasada uykuya egılım yemek cok yıyorum sık ıdrarım gelıyor 12 gun var bı sonrakı adetıme bakalım.. ılk hamılelıgım kurtajla sonuclandı ne yazık ki bunda daha duyarlıyım belırtılere cunku ılkınde hıc anlamamıstım..

ben şuana kadar hamilelik yaşamadım..Adetim bile o kadar düzenli ki..Bu ay değişiklik oldu 1,5 gün kanamam oldu ve bitti..Bir kaç gün sonra test yaptım negatif çıktı...ve kan testi yaptırmadım.. Hep aynı ağrılar aynı haller ..yemek yemeyi ve uyumayı çok seviyorum düzenimde bir değişiklik olmadı ..Belki hamileyimdir belki de değil ..önümüzdeki ay görücez bakalım bekliyoruz :46:

KIZLAR HAYIRLI KANDİLLER...sizi bulduğuma çok sevindim.bende bat:15 mayıstı. 12 ve 18 inde kan testi negatif çıktı.ve ebn 35 günde bir adet görüyorum.1 düşüğüm var. çok heyacnlıyım yinede. ne dersiniz gebemiyim?

KIZLAR HAYIRLI KANDİLLER...sizi bulduğuma çok sevindim.bende bat:15 mayıstı. 12 ve 18 inde kan testi negatif çıktı.ve ebn 35 günde bir adet görüyorum.1 düşüğüm var. çok heyacnlıyım yinede. ne dersiniz gebemiyim?

geçti yani..1 ay atladı ..adet görmüyosun..öyle mi?? doğru mu anladım...

geçti yani..1 ay atladı ..adet görmüyosun..öyle mi?? doğru mu anladım...

canım eger adetın gecıktıyse olabılır tabı ama her adet gecıkmesı de hamılelık sayılmaz.. adet gormek de hamıle olmadıgımız anlamına gelmez belkı üstüne görmüşsündür

bu arada konuştuğum herkes değilsindir olsa 1 2 günde bile çıkar diyorlar.sinirlerim bozuluyor,adette yok...banada kan testi yaptırdığımda erkenmiş gibi geliyo.bir kez daha baktırmaya korkuyorum artık. ama kırmızıyı görene kadar umudumu kaybetmiycem.

bu arada konuştuğum herkes değilsindir olsa 1 2 günde bile çıkar diyorlar.sinirlerim bozuluyor,adette yok...banada kan testi yaptırdığımda erkenmiş gibi geliyo.bir kez daha baktırmaya korkuyorum artık. ama kırmızıyı görene kadar umudumu kaybetmiycem.

aynen bende kan testi yaptırmıyorum..belki hamile hamile dolaşıyorum haberim yok...:52:

Back
X