Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29 ekimde birliktelik yaşadım, 14 kasımda regl oldum ama şu an hala olamadım maydonoz suyu, rezene, adaçayı içtim, dün de biraz masaj yaptım ama gelmiyor çok stres oldum sizce ihtimal var mı? Test alayım mı?
29 ekimde birliktelik yaşadım, 14 kasımda regl oldum ama şu an hala olamadım maydonoz suyu, rezene, adaçayı içtim, dün de biraz masaj yaptım ama gelmiyor çok stres oldum sizce ihtimal var mı? Test alayım mı?
Kasım da regli olmuşsun ekimden buyuna hiç birliktelik olmadıysa gerek yok teste evlimisiniz bilmiyorum ama öyle değilse de Kasım'da adet olmuşsun bu ayda stres oldum demissiniz cevabı vermişsiniz