Gebelik testi yaptım 2. çizgi 1 saat sonra çıktı yarım...

banada aynısı oldu dun yaptım silik cizgi cıktı 10 dk icerisinde.. bugun baska bir marka aldım oyle soluk cizgi cıktıki varmı yokmu anlasılmıyor bile yani negatif yarın kan testi yaptırıcam bende neden silik cizgi cıkıyor anlamadım..markası neydi senin testin

banada aynısı oldu dun yaptım silik cizgi cıktı 10 dk icerisinde.. bugun baska bir marka aldım oyle soluk cizgi cıktıki varmı yokmu anlasılmıyor bile yani negatif yarın kan testi yaptırıcam bende neden silik cizgi cıkıyor anlamadım..markası neydi senin testin
Bazı markalar yanıltıyomuş.. Kan werip ümitlenmemek en iyisi

Silik çizgi de mi bize karsi illa kopkoyu cizgi mi görmek lazim :( bir teste guvenemeyecegiz demek ki en iyisi kan ama o da her suphede yaptirilmaz ki, beklemek de zor, teste cok gicik oldum markasi neydi acaba

mrb kızlar.Arkadaş rüyasında görmüş .yaa olmaz nasılsa diye gecenin bi vakti test yaptım 2. çizgi silik çıktı.ilk 2 dk yaptım hiçbir şey yoktu bende koydum bi köşeye sanırım 1 saat sonra aklıma geldi 2. çizgi belirmiş.tecrübeli var mı aranızda bu durumu yaşayan.yarın da pazar şimdi :KK43:
Benimde aynı olmuştu ve hamileydim canım

Bakin

Eklentiler

• IMG_20210303_004231.webp
    IMG_20210303_004231.webp
    21 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20210303_004231.webp
    IMG_20210303_004231.webp
    21 KB · Görüntüleme: 70
Back
X