- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayali çizgi dedikleri görünüyor gibi ama yine de sabah ilk idrarla yapsan çok daha iyi olur adeti. Gecikti ise de kan testi verVarmıdır(( markasına güvenemedim bebetime marka
6 gün var ama test hatalıymış heraldeÇok silik böyle olunca güven olmuyor. Adete kaç gün var bu normal gebelik testi mi?
6 gün varsa çıkmaz ki boşuna moralini bozma canım 4 gün sonra tekrar yap6 gün var ama test hatalıymış heralde
Kuzum bnde de böyle çıkarmıştı negatifti kanda. İnşallah gebeliktir biraz erken yapmışsın. Erken gebelik testi dene istersenBugün daha belirgin çıktı düne göre
Sizdede ertesi gün aynı test daha koyu çıkıp sonra negatifmi çıktıKuzum bnde de böyle çıkarmıştı negatifti kanda. İnşallah gebeliktir biraz erken yapmışsın. Erken gebelik testi dene istersen
Ben çizgiyi gördüm hayırlı olsunBenimde böyle ama sonuç ne bilmiyorumVarla yok arası
![]()
Kan vermeye cesaretim yok üç kere verdim daha önce ve yıkıldım resmen az daha koyulsa çizgi cesaretlenip gidicem ama bakalım nasip dua edin akşama tekrarlıcam arkadaşlar orucum ya çıkmamış olabilir iftardan sonra su için idrara sıkışın öyle yapın tekrar test dedilerBen çizgiyi gördüm hayırlı olsun2 gün sonra tekrarla yada kan ver
Yarın tekrarla koyulaşmışsa kan ver ben bugün yaptım yine testm koyulaştı bir kaç gün daha beklcem gögüs hassasiyetim ve batma var belirti olrak bende sende belirti oldumuKan vermeye cesaretim yok üç kere verdim daha önce ve yıkıldım resmen az daha koyulsa çizgi cesaretlenip gidicem ama bakalım nasip dua edin akşama tekrarlıcam arkadaşlar orucum ya çıkmamış olabilir iftardan sonra su için idrara sıkışın öyle yapın tekrar test dediler
Resimlerini atar mısın testlerinin merak ettim bende az az akıntı göğüs hassasiyeti ara ara da karın ve kasıkta batma oluyorYarın tekrarla koyulaşmışsa kan ver ben bugün yaptım yine testm koyulaştı bir kaç gün daha beklcem gögüs hassasiyetim ve batma var belirti olrak bende sende belirti oldumu
Test yaptım böyle cıktı kan verdim negatif. Ama koyulasma olduysa gebeliktir.Sizdede ertesi gün aynı test daha koyu çıkıp sonra negatifmi çıktı