Gebelik Testi Yaptım Bir Bakın Lütfen....

bekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
15
0
86
Niğde
Merhaba kızlar.Ben ayın 18'inde adet oldum.Ancak kahverengi bir sıvı geldi.O da oldukça az.dı.Bizde ümitlendik ve bir gebelik testi alıp uyguladık.Sonuç aşağıda.Bir bakın lütfen.Tecrübeliler özellikle...:uhm::uhm::uhm:

Tebrikler hihoyyythihoyyyt
Hamilesin
Ama bir an önce bir doktora görünmende fayda var...

Şu an ellerim titriyor.Hala şaşkınım.Kendimi fade edecek ne bir kelime ne de bir cümle var.Ancak dediğin gibi bir doktora görünmekte fayda var.Kesin olarak emin olmak için.Ancak bu bile inanın çok güzel.Allah'ıma şükürler olsun.Allah'ım dileyen herkese benim yaşadığım bu duyguları yaşamayı nasip eylesin...

ay valla hamilesin ya ne güzel allah tamamına erdirsin işallah.hemde bağırıyor burdayım diye..hayırlı olsun canım..

Amin...İnşallah bebek özlemiyle yanan bütün anne ve baba adayları bizlerin yaşadığı heyecanı ve mutluluğu yaşar.

tebrikler canım hamilesin....
allahım isteyen herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu dimi o çift çizgiyi görmek.
genede sen bir kan testi yaptırıp doktora git biran önce cnm...

ben sabah hamilelik testi yaptim positif cikti cizgilerde bayagi beligindi sonra 3 tane daha yaptim negatif cikti anlamadim hamilemiyim ben? böyle bisey yasayan varsa bana yardimci olabilirmi lütfen???

ben sabah hamilelik testi yaptim positif cikti cizgilerde bayagi beligindi sonra 3 tane daha yaptim negatif cikti anlamadim hamilemiyim ben? böyle bisey yasayan varsa bana yardimci olabilirmi lütfen???

cnm benim de başıma geLmişti.Ama benim ki silikti.Daha sonra bir kaşç test daha yaptık.Nefatifti.En son kanda yaptırdık ve sonuç NEGATİF.

Cnm emin oLmanın tek yoLu kanda baktırman.

cnm benim de başıma geLmişti.Ama benim ki silikti.Daha sonra bir kaşç test daha yaptık.Nefatifti.En son kanda yaptırdık ve sonuç NEGATİF.

Cnm emin oLmanın tek yoLu kanda baktırman.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Ben tek çizgiyi görmeye o kadar alıştım ki, tüylerim tiken tiken oldu görünce seninkini kaydirigubbakcemile3

sorumu cevaplandirdigin icin cok tessekür ediyorum bende hicbir hamilelik belirtisi yok fakat testte positif cikinca yine de bi ihtimal diyor insan kan tahlili yaptircam yinede ögrenmem lazim cünkü dostinex kullaniyorum hamileyken icilmesi sakincaliymis

tebrik ederim inş hamilesindir bende en son 22 şubatta adet olmuştum 11 gün önce bi test yaptım gayet belliydi negatif olduğu ancak dün ve bugün tekrar test uyguladım ikisinde ikinci çizgi silik ama var fotoğrafta ki teste çok benzer bi manzarayla karşı karşıya kaldıkk ve hala şoktayım bende...umarım hamileyizdir rabbim kimseyi çocuksuzlukla imhitan etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…