Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok karanlık gibi daha aydınlık bir ortamda çekip atar mısınızKızlar yakınlaştırınca incecik bi çizgi görünüyor adetime daha 8 gün var
Eki Görüntüle 3283162
AttımÇok karanlık gibi daha aydınlık bir ortamda çekip atar mısınız
Evet hafif bir çizgi var gözüküyor çok erken ama henüz inşallah vardor
8 gun ne yaaa gecen aydan yapsaydiniz tovbe est ansbajbdjsKızlar yakınlaştırınca incecik bi çizgi görünüyor adetime daha 8 gün var
Eki Görüntüle 3283162
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz ne zaman yumurtladınız
Pardon ister geçen ay yaparım ister 8 gün önce seni ne ilgilendiriyor doğru düzgün cevap vermiyceksen yazma8 gun ne yaaa gecen aydan yapsaydiniz tovbe est ansbajbdjs![]()
Yok bilmiyorum takip etmedimYumurtlama gününüzü biliyor musunuz ne zaman yumurtladınız
İnşallah yaaEvet hafif bir çizgi var gözüküyor çok erken ama henüz inşallah vardor
Strip artımedle de yaptım onda da aynıydıEvet hafif bir çizgi var gözüküyor çok erken ama henüz inşallah vardor
Kaset testiniz varsa onunla deneyin 2 gün sonra ilk idrardaStrip artımedle de yaptım onda da aynıydı
4 gün sonra doktora gitcem zaten varsa o zamana belli olur akıntım bu aralar çok fazla olmaya başladı birgün artıyor birgün azalıyorKaset testiniz varsa onunla deneyin 2 gün sonra ilk idrarda
İnşallah gönlünüzce olur herşey4 gün sonra doktora gitcem zaten varsa o zamana belli olur akıntım bu aralar çok fazla olmaya başladı birgün artıyor birgün azalıyor