- Konu Sahibi aysem_aysem
11 gün önce aşılama yaptırdım adetişme 6 gün var ama dayanamadım gebelik testi aldım az önce hiç bi işaret çıkkmadı
neden acaba bilen varmı tüm ümidim kırıldı lütfen bilen varsa bişey sölesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 gün önce aşılama yaptırdım adetişme 6 gün var ama dayanamadım gebelik testi aldım az önce hiç bi işaret çıkkmadıneden acaba bilen varmı tüm ümidim kırıldı lütfen bilen varsa bişey sölesin
ay inş yaa aşılama yaptırdım işte ilk aşılamam ama dayanamıyorum beklemek çok zorrrr neden hiç bi işaret çıkmadı acaba![]()
ya eşimde sertleşme sorunu var 1 senedir ilişkiye giremiyoruz bu nedenle ilişkiye giremediğimiz için erkek sperm veriyo sperm yıkanıp kalitesi arttırılıyo ve kadının rahmine bırakılıyo tabi yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanıyosun adet döneminde yumurtaların oluşuyo sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum iğneden 2 gün sonrada aşılama yaptılar işteilişkiye giremediğimiz için çocuk olup olmadığınıda bilmiyoruz bide eşimin sperm sayısı normalin altında düşük çıktı bide ağrısı oluyodu ürolojiye gitti varikosel dedi ama ameliyata şuan gerek yok çocuk olur demiş öle işte ilk denememizi yaptık
ama bilmiyorum allah izin verirse ol derse olur inş rabbim bizede çocuk verir
![]()
teşk ederim 25 inde adet günüm cumaya kadar hayırlısı ,inş bebeğim olurr![]()
ay inş olurama ben hiç bişey hissetmiyorum göğüslerim feci ağrıyo dokunamıyorum adet olucam sanırırmmm
![]()
kendini hazırla diyosun yani![]()