gebelik testi yaptım hiç işaret yok

aysem_aysem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
69
0
86
İstanbul
11 gün önce aşılama yaptırdım adetişme 6 gün var ama dayanamadım gebelik testi aldım az önce hiç bi işaret çıkkmadı :( neden acaba bilen varmı tüm ümidim kırıldı lütfen bilen varsa bişey sölesin

11 gün önce aşılama yaptırdım adetişme 6 gün var ama dayanamadım gebelik testi aldım az önce hiç bi işaret çıkkmadı :( neden acaba bilen varmı tüm ümidim kırıldı lütfen bilen varsa bişey sölesin

bişey cıkamabiliyor bende cok yapıyorum bndede pko var glucophage kullanıyorum yumurtlamam olsun diye 3 ay oldu zaten 3 aydan snra ancak teshır edyrmus bundan once cok yptım bse cıkmadı ve hamişte değildim bu ay yapmamak için zor ttyrum kndmı ama gene dglm gbı gelıyor ama sennkı aşılama bu yöntem nedır blmıyrum ama 6 gun dyrsun yanı cıkmayabılır inş hamişsindir inş

ay inş yaa aşılama yaptırdım işte ilk aşılamam ama dayanamıyorum beklemek çok zorrrr neden hiç bi işaret çıkmadı acaba :(

ya eşimde sertleşme sorunu var 1 senedir ilişkiye giremiyoruz bu nedenle ilişkiye giremediğimiz için erkek sperm veriyo sperm yıkanıp kalitesi arttırılıyo ve kadının rahmine bırakılıyo tabi yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanıyosun adet döneminde yumurtaların oluşuyo sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum iğneden 2 gün sonrada aşılama yaptılar işte :( ilişkiye giremediğimiz için çocuk olup olmadığınıda bilmiyoruz bide eşimin sperm sayısı normalin altında düşük çıktı bide ağrısı oluyodu ürolojiye gitti varikosel dedi ama ameliyata şuan gerek yok çocuk olur demiş öle işte ilk denememizi yaptık :( ama bilmiyorum allah izin verirse ol derse olur inş rabbim bizede çocuk verir :(

ya eşimde sertleşme sorunu var 1 senedir ilişkiye giremiyoruz bu nedenle ilişkiye giremediğimiz için erkek sperm veriyo sperm yıkanıp kalitesi arttırılıyo ve kadının rahmine bırakılıyo tabi yumurta takibi yapılıyo ilaç kullanıyosun adet döneminde yumurtaların oluşuyo sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum iğneden 2 gün sonrada aşılama yaptılar işte :( ilişkiye giremediğimiz için çocuk olup olmadığınıda bilmiyoruz bide eşimin sperm sayısı normalin altında düşük çıktı bide ağrısı oluyodu ürolojiye gitti varikosel dedi ama ameliyata şuan gerek yok çocuk olur demiş öle işte ilk denememizi yaptık :( ama bilmiyorum allah izin verirse ol derse olur inş rabbim bizede çocuk verir :(

inş canıma ama bak daha ilk deneme diyosun blki vücut ilk bi alışcak benimsicek snrakinde daha yüksek olabilir şansın

hiç işaret yok derken iki çizgide mi çıkmadı ? eğer öyleyse test bozuktur. Ayrıca 6 gün kala testte çıkmaz. Ama kan testinde çıkar istersen yarın beta hcg testi yaptır kanda

hiç işaret çıkmadı tek çizgide yok doktorumu aradım dün :( daha erken test için adet geçikirse ozaman gel dedi off o nerden bilcek benim ne çektiğimi :(:(:(

hayırlısı olsun canım ama istersen bir iki gün sonra bir poliklinikte kan testi yaptırabilirsin

ay inş olur :( ama ben hiç bişey hissetmiyorum göğüslerim feci ağrıyo dokunamıyorum adet olucam sanırırmmm :(:(:(

Back
X