Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi yaptim ikinci cizgi beyaz cikti sizce gebelik varmidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

havvanur56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
95
9
1
23
Ikinci cizgi beyaz cikti sizce pozitifmi

Eklentiler

• 20221214_144613.webp
    20221214_144613.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 1.941
Ama 3 test yaptim ilki cok silik bir pembeydi ikinci cizgisi ikinci testimde ayni bole oldu bunu dun yaptim ucuncusude oyle cikti neden boyle
Diğer testlerde silik ise var o zaman ama bu test bozuk emin olabilirsiniz çünkü benimde beyaz çıktığında vardı başka testlerde 🤗 isterseniz diğer testlerde ekleyin veya silik ise iki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim hem daha netlesir

Diğer testlerde silik ise var o zaman ama bu test bozuk emin olabilirsiniz çünkü benimde beyaz çıktığında vardı başka testlerde 🤗 isterseniz diğer testlerde ekleyin veya silik ise iki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim hem daha netlesir
Bugun gine deniyecem gine silik beyaz cizgi cikarsa nedeni nedir

Arkadaşlar buda benim testlerim adetimin üstünden 2 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım sonuç <2 çıktı. Sizce neden

Eklentiler

• IMG_20221214_185718.webp
    IMG_20221214_185718.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 1.186
Adetim 8gün geçti önce artımed test yaptım silik çıktı böyle sonra başka ni marka aldım onda çıkmadı kan verdim kan negatif çıktı ama çok kasık ağrım vardı adet olacakmıs gibi sonra adetim 12gün geçtikten sonra idrar yine silik çıktı ve kan verdim hamile olduğumu öğrendim zaten ilk kan verdiğimde de hamileyişim ama çıkmamış canım ilk idrarle başka bi markada tekrarla testini

Back
X