Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resım eklermisin CNmkıl gibi bi çizgi çıktı çok sasrdım adetim 6 gün gecmişti yaptım hiç birsey yoktu 24 gün gecti bu gun yaptım ikinci çizgi çok silik kıl gibi çıktı
CNm belli olmuyor tekrar eklermisin testiKizlar adetime bi hafta var ama belirtiler uzerine bi test yaptim bu sabah, silik cizgi cikti, resimde yeterince belli mi bilmiyorum ama, hamile miyimdir acaba? Sol kasigimda agri hissediyorum, aclik hissi, sik sik idrara cikma, ayaklarim buz gibi, deliricem ayy
[/QUOTE]
Valla kuzum resimde bi turlu net cikartamadim, efektli efektsiz denedim ama olmuyor ama ben esim annem gorebildik silik pembe bi cizgi sanirim biraz daha beklemek gerek
Kuzum cok saol1-2 gun daha sabrediyorum test yapicam tekrar, insallah hayirli haberlerle gelirimm
![]()
Ah kuzum bu sabah test yaptim essek kadar tek cizgi cikti, ama hala oyle bi bulantisi var mi anlatamam 4 gun var adetime. agzimi kapatmasam afedersin tutamicam kendimi. Dizlerim turmuyor zaten oyle bi agri, tuvalete gitmekten ben biktim, doymamami soylemiyorum bile, cok az bi umidim kaldi, bakalim beklicemBence beklemene gerek yok canim hamilesin simdiden hayirli olsun istersen hemen kan tahlili yaptir bak hamile cikacaktir :)
Surekli acip senin mesaji okuyorum, sanki bi umut.Bence beklemene gerek yok canim hamilesin simdiden hayirli olsun istersen hemen kan tahlili yaptir bak hamile cikacaktir :)
Hayırlısı olsun ıns CNm benımSurekli acip senin mesaji okuyorum, sanki bi umut.Bu sabah bi test daha yapicam ilk buraya yazcam, hayirlisiysa olsun, cift cizgiyi gorim, dua edin bana
![]()
benim ik bebeğimde de ikinci çok silik çıkmıştı hemen başka marka bir idrar testi almıştım. o da silikti. eniştem aile hekimi ona sormuştum silikte olsa hamilelik mevcuttur demişti. ertesi gün kadın doğumcuyagittim. minicik keseyi de görünce rahatlamıştım. merak etme sen.
L lulu01 tekrar test yaptın mı merak ettim..
Canım anlatımların tam hamilelik özellikleri ama bilemedim ki. Axaba psikolojik olarak kendimizi etkiliyor muyuz acaba. Benşm testimde negatif çıktıSabah yine bi mide bulantisi bas donmesiyle uyandim, hemen esim test aldi, yaptim ama sonuc negatif.
Daha erken diye avutuyorum kendimi ama bazi arkadaslarim eger olsaydi silikd e olsa bi cizgi ciakrdi diyorlar. Hala mide bulantim var, goguslerimde agri yok ama anlasilir boyutta irilesti ( adetten once hic olmaz), simdi oyle bir de dizlerim agriyor ki, sinavim var kalkip da gidicek halim yokpsikolojik mi yapiyorum desen, bilemedim, su gunler bi cabuk gecse de gorsem nolcak
![]()
Canım anlatımların tam hamilelik özellikleri ama bilemedim ki. Axaba psikolojik olarak kendimizi etkiliyor muyuz acaba. Benşm testimde negatif çıktıallah hepimizin gönlüne göre versib tatlım. Ne diyelim artık kısmet...[/QUOTE
Amin insallah kuzum?? Senin adetin gecti mi??