Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlili verinGebelik testi yaptım silik çıktk ve kahverengi akıntı geldi gün boyuda kan gelmedi adetimde 1 gün gecikti gebe olup olmadıgımı merak ediyorum
Bence test bozuk yarin sabah ilk idrarla yapmani oneririmKızlar bende idrarı fazla damlattım sanırım kutunun üzerinde 4 5 damla yazıyordu 5 damla damlattım silik çıktı sizce gebelik var mı? Geç saatte yaptım testi. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim ama silik çizgi mi var mı sizce de
Bu test bozuk gibi duruyor.yeni bir test yapmanızı tavsiye ederimKızlar bende idrarı fazla damlattım sanırım kutunun üzerinde 4 5 damla yazıyordu 5 damla damlattım silik çıktı sizce gebelik var mı? Geç saatte yaptım testi. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim ama silik çizgi mi var mı sizce de
Sanırım bozukmuş. Baya da ümitlenmiştim çizgi görünce ilk idrarla yaptım t çizgisi hiç çıkmadı. Hayırlısı artıkBu test bozuk gibi duruyor.yeni bir test yapmanızı tavsiye ederim![]()
Hayirli olsun gebelik var kan verin
Tekrar bir test yaptım orada test negatif çıktı ama bekleyip adet olmazsam vereceğim kanHayirli olsun gebelik var kan verin
Hayirli olsun gebelik var kan
Bence test bozuk yarin sabah ilk idrarla yapmani oneririm
Sabah idrar testinde de varla yok arası görmek için hafif dikkatli bakmak gereken bir çizgi çoktı normalde hiç olmaz ama bence kan vermeden bilemeyeceğim gibi. Sen çizgi görebiliyor musun burada peki sence var mıBence test bozuk yarin sabah ilk idrarla yapmani oneririm
Ben hafif golge gibi goruyorumTekrar bir test yaptım orada test negatif çıktı ama bekleyip adet olmazsam vereceğim kan![]()
Aynı canım test hiç ne artma ne azalma var. Adetim gecikme yapmadı daha yarın günü. Bende o yüzden mi acaba silik diye düşünüyorum. Ama en iyisi kan testi haftaya inşallah adet gelmezse kan vereceğim. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahBen hafif golge gibi goruyorum
Tekrar atsana son halini
Amin Allah isteyen herkeze nasip etsinAynı canım test hiç ne artma ne azalma var. Adetim gecikme yapmadı daha yarın günü. Bende o yüzden mi acaba silik diye düşünüyorum. Ama en iyisi kan testi haftaya inşallah adet gelmezse kan vereceğim. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Verdim kan beta hcg 27 çıktı yarın bidaha gidicem kan vermeye bide bugun 4. Günüm gecikmedeKan tahlili verin![]()
Hamilesin silik çizgi çikmis biraz erken test yaptığın için
Yerleşme kanaması olabilir