Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutlarım sizi :) ben hiç yanılanı görmedim.. bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsin ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilirsin :)
Hayirli olsun adetinizin ustunden kac gun gecti
Gene iyi sabretmisiniz ben adete 3 gun kala silik cizgi gorup sonraki gun kan testi yaptirmistim
bugun veya yarin bi kanda degerinize baktirin ve yaptiktan iki gun sonra tekrarlayin artis iki kati olmasi lazim degerinizde 2000 i gectiginde doktora keseyi gormeye gidebilirsiniz gerci benim gozukmez diye vaginal ultrasondan bakmisti ilk 4 mm idi kese yani usttn baksa goremicekti buyuk ihtimal 7 haftanizdada kesedebebegi ve kalp atislarini gormek icin gidebilirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun
tebrik ederim cnm... hastanede beta hcg testi de yaptır kesin emin olursun:)
İnanmıyorum lal bitanem demek hamilesinYerim ben onu ya
tinyim canim benim...henüz tam kesin degil...Allah hayirlisini versin...
Amin canım inşallah hamilesindirO kuzucuk yuvanıza çok güzel şeyler katacak. Maillerine bak 3 dk sonra
güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim..
ben yurtdisinda yasiyorum...yarin doktora gidicem sanirim...daha kimseyle paylasmadim burasi haric...
Tebrik ederim!!!
Cizgiler kesin de ciktiysa yanilma payi yoktur.
Bir an önce harekete gecip doktora görünebilirsiniz. Sizi en iyi sekilde yönlendirecektir. :)
tebrik ederim canım :) çok güsel bir duygu bende o çift çizgiyi göreli 3 gün oldu hala inanamıyorumm haahahahalahım isteyen herkeze nasip etsinn.. hemen kanda baktırsaydınn .. ben keseyi görmek için bekliyorumm allahım kısmet ederse..
bende bugün kan testi yaptırdım ve hamileyim Dalarım kabul oldu çok mutluyum Allah bütün isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu