Gebelik testi yaptim; sonuc pozitif...

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar,

bu sabah gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif cikti...

bu teste ne kadar güvenebilirim?

yanilma olasiligi varmi?

nasil bir yol izlemeliyim?

sevgilerimle

lal

kutlarım sizi :) ben hiç yanılanı görmedim.. bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsin ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilirsin :)

kutlarım sizi :) ben hiç yanılanı görmedim.. bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsin ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilirsin :)

cevabiniz icin öncelikle tsk ederim...ben yurtdisinda yasiyorum...

kan testi ac karna olmasi gerekir degilmi?

idrar testi ne kadar etkili?

Gene iyi sabretmisiniz ben adete 3 gun kala silik cizgi gorup sonraki gun kan testi yaptirmistim
bugun veya yarin bi kanda degerinize baktirin ve yaptiktan iki gun sonra tekrarlayin artis iki kati olmasi lazim degerinizde 2000 i gectiginde doktora keseyi gormeye gidebilirsiniz gerci benim gozukmez diye vaginal ultrasondan bakmisti ilk 4 mm idi kese yani usttn baksa goremicekti buyuk ihtimal 7 haftanizdada kesedebebegi ve kalp atislarini gormek icin gidebilirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun

Gene iyi sabretmisiniz ben adete 3 gun kala silik cizgi gorup sonraki gun kan testi yaptirmistim
bugun veya yarin bi kanda degerinize baktirin ve yaptiktan iki gun sonra tekrarlayin artis iki kati olmasi lazim degerinizde 2000 i gectiginde doktora keseyi gormeye gidebilirsiniz gerci benim gozukmez diye vaginal ultrasondan bakmisti ilk 4 mm idi kese yani usttn baksa goremicekti buyuk ihtimal 7 haftanizdada kesedebebegi ve kalp atislarini gormek icin gidebilirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun

bende iki cizgi de netti...

sabahtan gitmem gerekir sanirim kan degeri icin degilmi?

idrar testiyle belli olmazmi?

güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim..

ben yurtdisinda yasiyorum...yarin doktora gidicem sanirim...daha kimseyle paylasmadim burasi haric...

Tebrik ederim!!!
Cizgiler kesin de ciktiysa yanilma payi yoktur. :9:
Bir an önce harekete gecip doktora görünebilirsiniz. Sizi en iyi sekilde yönlendirecektir. :)

Tebrik ederim!!!
Cizgiler kesin de ciktiysa yanilma payi yoktur. :9:
Bir an önce harekete gecip doktora görünebilirsiniz. Sizi en iyi sekilde yönlendirecektir. :)

:26:

öyle mi dersiniz...

sabahtan mi gitmem gerekir doktora? calisiyorum ona göre ayarlayayim...

tebrik ederim canım :) çok güsel bir duygu bende o çift çizgiyi göreli 3 gün oldu hala inanamıyorumm haahahah :D alahım isteyen herkeze nasip etsinn.. hemen kanda baktırsaydınn .. ben keseyi görmek için bekliyorumm allahım kısmet ederse..

tebrik ederim canım :) çok güsel bir duygu bende o çift çizgiyi göreli 3 gün oldu hala inanamıyorumm haahahah :D alahım isteyen herkeze nasip etsinn.. hemen kanda baktırsaydınn .. ben keseyi görmek için bekliyorumm allahım kısmet ederse..

bende salak gibi geziniyorum ortalaikta bi saskinlik var üzerimde...

sanirim yarin doktora giderim...

bende bugün kan testi yaptırdım ve hamileyim Dalarım kabul oldu çok mutluyum Allah bütün isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu

Simdi doktora gitsenizde bisi gozukmez kan tahlilini yaptirsAnizona gore tarihinizi belirleyebilirsiniz kendinize dikkat edin folik asit kullandinizmi bilmiyorum ama kullanmadiysanzda hemsn baslamaniz gerekiyo kendinize dikkat edin

Back
X