• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yardim kizlar...

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Merhaba kizlar size bisey danisacaktm benim test tarihim cumartesi cuma gunu de esimin dogum gunu acaba persembe gunu (10.gunum) ondan habersiz test yaptirsam pozitif cikarsa surpriz mi yapsam ama negatif cikar diye de korkuyorum daha da uzulur muyum acaba

Merhaba kizlar size bisey danisacaktm benim test tarihim cumartesi cuma gunu de esimin dogum gunu acaba persembe gunu (10.gunum) ondan habersiz test yaptirsam pozitif cikarsa surpriz mi yapsam ama negatif cikar diye de korkuyorum daha da uzulur muyum acaba
Canım tüp bebek yaptırdıysan eğer çıkar çünkü ben 9.gun kanda gördüm pozitif

Ben de 9. gün yaptım benimki de çıkmıştı canım.

Ben 7. gün yaptırdım 62 çıktı bence çıkar negatif çıkarsa üzülüceksen yaptırma bence.. kaçıncı denemeydi..

Ilk denemem negatif cikar diye korkuyorum en iyisu gununde yaptiriyim ben sizin belirtiniz olmusmuydu bende bi belirti yokta

Bende adet ağrısı gibi ağrılar olmuştu adet olucam sanmıştım bide hafif kasıklarım ağrımıştı göğüslerimde acıdı

Back
X