Gebelik testı yardim

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kızlar bat 4 ekim dayanamadım daha 11 gün var ama idrarda baktım önce silik çıktı sonra kayboldu bi sevindim sonra üzüldüm böyle bişey başına gelen var mı :(

Adete 11 gün varsa ilişkinin üzerinden ancak 2-3 gün geçmiştir. Varsa kanda bile çıkmayabilir. Az sabır. Bunun bir de geç döllenmesi bilmem nesi var. Adet günü bir geçsin sonra test, sonra kan tahlili, sonra kese görünecek, kalp atışı duyulacak...

Kızlar bat 4 ekim dayanamadım daha 11 gün var ama idrarda baktım önce silik çıktı sonra kayboldu bi sevindim sonra üzüldüm böyle bişey başına gelen var mı :KK43:
DÖLLENMEDEN 10 GÜN SONRA BETA HDG salgılanmaya başlar. idrara geçmesi yine 2 3 gün sürer. o yüzden zaten şu günlerde ancak daha yumurtanız dölleniyordur. boşuna ne üzülün ne sevinin..

Kızlar bat 4 ekim dayanamadım daha 11 gün var ama idrarda baktım önce silik çıktı sonra kayboldu bi sevindim sonra üzüldüm böyle bişey başına gelen var mı :KK43:
Evet adet günüm geçmesine rağmen 3 tane testim böyle cıktı ve sonuc hamile değilim.ki 11 gün var dıyırsunuz cıkması mümkğn değil

Bu benim ilk gebeliğim değil ilki 10 gün kala çıkmıştı idrarda silik şekilde o yüzden bugün dayanamayıp baktım yoksa evet biliyorum daha çok var son ilişki zaten 4 5 gün önce oldu göğüslerimde ağrı olmaya başladı dün acaba mi dedim hayırlısı bakalım 3 4 gün sonra kanda baktirmayi düşünüyorum 1 hafta kala kanda çıkıyor çünkü

Ben iliskiden 10 gun sonra yaptim ve silik cizgi cikti iliskinizin uzerinden biraz daha gecsin gecmediyse hayirlisi olsun hakkinizda

Çook erken canım , üzülme hayırlısı olsun . Adet gününü bekle , olmadı adetten birkaç gün önce kan testi ver.

Kızmayın ne olur ama bu konuda tek fikrim daha eczaneden aldığı gebelik testini kullanamayan insan biraz daha yetişsin beklesin annelik için

Kızmayın ne olur ama bu konuda tek fikrim daha eczaneden aldığı gebelik testini kullanamayan insan biraz daha yetişsin beklesin annelik için

Kim için diyorsun sen bunu sen mi kullanamiyosun yorumdan anladığın bu mu eğer buysa sen anne olma önce okuyup anlamayı öğren

Adete 11 gün varsa ilişkinin üzerinden ancak 2-3 gün geçmiştir. Varsa kanda bile çıkmayabilir. Az sabır. Bunun bir de geç döllenmesi bilmem nesi var. Adet günü bir geçsin sonra test, sonra kan tahlili, sonra kese görünecek, kalp atışı duyulacak...

Ben sıralamaları gayet iyi biliyorum cnm 3 yaşında çocuğum var önce test kan kese bunlari sormadım ben daha önce 10 gün kala çıkmıştı acaba yine çıkar mı diye erken baktım ve önce silik çıktı sonra geçti ilk kez böyle bişey gördüm yaşayan var mı diye sordum yazdigimi iyi okuyun yorum yapmak için konuşmayın lütfen testte hiç bişey çıkmasaydı tek çizgi çıksaydı paylaşmazdim bile derdim ki muhtemelen daha erken ya da gebe degilim

Iliskiden 2-3 gun sonrasinda gebelik testinde cikmasini beklemeniz gercekten imkansiz ancak adet doneminde olan iliski olsa neyse o zamanda zaten yumurtlama olmaz 11 gun kala ne demek yaaa gercekten ilginc.

Iliskiden 2-3 gun sonrasinda gebelik testinde cikmasini beklemeniz gercekten imkansiz ancak adet doneminde olan iliski olsa neyse o zamanda zaten yumurtlama olmaz 11 gun kala ne demek yaaa gercekten ilginc.

İlk gebeligimde 10 gün önce öğrendim kafan almıyor galiba

Sen regli gunu hamile kalmissin o zaman bunu sadece benim degil tibbin bile akli almaz

Ne gunu hamile kaldığımı da bilemem artık ben olan bir şeyi söylüyorum demekki olabiliyormuş o gün bugün farketmez

Yani olmasindqn ziyadw testte hemen cikmasi garip geldi bana yoksa bende diger adetime bi kac gun kala hamile kaldim sende erken yumurtlma olmustur

Dodine Dodine arkadaşımız da gebeliğini idrarda çok erken öğrenenlerden arkadaşlar olabilir ama benim bildiğim döllenme olduktan 5-12 gün arasında rahme tutunup beta hcg salgılamaya başlıyor bebişler. önce kana sonra idrara geçiyor bu hormon. Arkadaşımız düzenli adet görmeyip o ay erken yumurtlayabilir 28 günde bir değilde 34 günde bir oluyordur. ben 34 günde bir oluyordum ama regl'imin 26. gününde idrarda pozitif gördüm yani reglime 8 gün vardı.ben de günüm geçmeden bakmam diyordum yine de rüyamda gördüm ne olacak dedim baktım. Yani herşey olabilir H hsnoya bir süre sonra kan testi verirsiniz bir şey kaybetmezsiniz.

Dodine Dodine arkadaşımız da gebeliğini idrarda çok erken öğrenenlerden arkadaşlar olabilir ama benim bildiğim döllenme olduktan 5-12 gün arasında rahme tutunup beta hcg salgılamaya başlıyor bebişler. önce kana sonra idrara geçiyor bu hormon. Arkadaşımız düzenli adet görmeyip o ay erken yumurtlayabilir 28 günde bir değilde 34 günde bir oluyordur. ben 34 günde bir oluyordum ama regl'imin 26. gününde idrarda pozitif gördüm yani reglime 8 gün vardı.ben de günüm geçmeden bakmam diyordum yine de rüyamda gördüm ne olacak dedim baktım. Yani herşey olabilir H hsnoya bir süre sonra kan testi verirsiniz bir şey kaybetmezsiniz.
Aynem öyle strese sokmayın kendinizi ben adete13 gün kala idrar ktinde gördüm. Hemde bekleyeli 9 10 saatolmuştu. O zaman çıkmıştı silik çizgi. 2 gün sonra telrarladım 4. 5 saat sonra çıkmıştı silik çizgi. Adetime 9 gün kala dayanamayıp kan tedti yaptırdım çok çok yeniydi. İnş gönlüne göre verir rabbim.

Back
X