adetin kaç gün geçti acaba canım. en garantisi 10 gün geçince oluyor döllenme gününe göre eğer yumurtanın çatlama gününü biliyorsan 15 gün say çıkıyor. yinede en garantisi kan testidir.
adetin kaç gün geçti acaba canım. en garantisi 10 gün geçince oluyor döllenme gününe göre eğer yumurtanın çatlama gününü biliyorsan 15 gün say çıkıyor. yinede en garantisi kan testidir.
Eğer gebelik varsa adetten birkaçgün önce silik çıkıyor ikinci çizgi adet günün geçtikten sonra zaten 10 dak. içinde kesnlikle çıkar. sanıyorum hamile değilsin ama en garanti yöntem bence kan testi yaptırman. sağlık ocakları yada hastaneler yapıyor.kan testi yaptır bence.
zaten hamileysen 10 dkya bile kalmıyor 1-2 dk içinde hemen çıkıyor
ilk zamanlarda daha düşükse değer o zaman biraz geç çıkıyor oda gene en geç 7-8 dkda
kesin çıkıyor o yüzden saatler sonra çıksada inanma aldatıcı oluyor
ben adetime 4 gün kala yapmıştım. çıkmadı üzüldüm hatta kızdım çöpe attım testi. sonra gidip çöpü kurcaladım içimden bir ses dürttü. belki bir saat sonra falandı. çok çok silik bir çizgi vardı. öyle görmek istediğimden uyduruyorum sandım hatta o derece belirsizdi. ama hamileydim
Benim adet gibi bir kanamam oldu zaten ama yinede merak ettim cunku goguslerimde falan hassasiyet var o yuzden iliskiden tam bir ay sonra test yaptim cok beklemedim beklemeliyim? Yada sonradan bisi cikar mi bu sartlar altinda imkansiz degil mi?
Hatta ilk idrarimi yapinca tamami pembemsi bir renk oldu sonra ikinci cizgide var gibi geldi gin degildi ama var gibi hissettim sonra on dk gecince tek cizgi vardi yalnizca