Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
merhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
kızlar sonucum çıktı 1.20 negatif reglime 1 gün kaldı test bozuk olabilir dedi doktor yani her silik çizgiye inanmamak gerek ama beyaz akıntı devam rahim duvarı kalın ağızda metal tat halsizlik devam
kızlar sonucum çıktı 1.20 negatif reglime 1 gün kaldı test bozuk olabilir dedi doktor yani her silik çizgiye inanmamak gerek ama beyaz akıntı devam rahim duvarı kalın ağızda metal tat halsizlik devam
Canım benim de Ocak ayında seninki gibi gölge çıkmıştı regle 5- 6 gün falan vardı sanırım sonra gününde regl oldum ne yazık ki :/ beklemek çok zor ama reglini bekle kuzum. Bu metalik tat işkilendirdi beni