- 1 Şubat 2025
- 97
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi damla_ayar
-
Son 3 aydır 40 günde bir oluyorum normalde 30-32 gün arasıydı. İkinci çizgi çok silik bir daha bakar mısınız anlıyorsanızbir sey görünmüyor zaten regle 8 gün kala olsa bile çıkması çook zor
görmüyorum dediğim gibi. uzaktan var gibi ama yakınlaştırınca kayboluyor. bosuna stres yapmayın. regl gününüz gecince yaparsınız testiSon 3 aydır 40 günde bir oluyorum normalde 30-32 gün arasıydı. İkinci çizgi çok silik bir daha bakar mısınız anlıyorsanız
Gayet net bir silik çizgi gördüm markası nedir acaba testin var gibiKızlar adetime daha 8 gün var. 1 haftadır kasık ağrım var, bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Onun harici bir belirti yok. Test markası freely. Elimde başka testte yok eşimede söylemiyorum çünkü daha önce hüsranla sonuçlandı defalarca. Adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı ama yorumlar mısınız sizce pozitif olma ihtimali var mı?
Freely marka, sizinkinin markası nedir?sanki var ya marka ne bende bundan daha az bir çizgi ile total hcg 117 ile öğrendim.
Freely markaGayet net bir silik çizgi gördüm markası nedir acaba testin var gibi
ay aynı marka bence hemen kan verin. Ben sonrasında artı med yaptım oda cok yalancı pozitif veriyormus dur onuda atimFreely marka, sizinkinin markası nedir?
Ay simdi yine heyecan yaptım siz de regl öncesimi yapmıştınız testi yoksa gününüz geçincemiay aynı marka bence hemen kan verin. Ben sonrasında artı med yaptım oda cok yalancı pozitif veriyormus dur onuda atim
Benim bat 28 agustos, 18 eylül ovulasyon. Pazartesiden beri kasık agrım var,sizinkine göre bi tık daha erken benim test sürecim 2-3 gün arayla. Ay insallah benimde vardır
Sanki iki çizgi var farkettim sekiz günde çokmus ama bilemedim iki güne tekrarla canımKızlar adetime daha 8 gün var. 1 haftadır kasık ağrım var, bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Onun harici bir belirti yok. Test markası freely. Elimde başka testte yok eşimede söylemiyorum çünkü daha önce hüsranla sonuçlandı defalarca. Adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı ama yorumlar mısınız sizce pozitif olma ihtimali var mı?
Peki hiç regl oldun muKızlar adetime daha 8 gün var. 1 haftadır kasık ağrım var, bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Onun harici bir belirti yok. Test markası freely. Elimde başka testte yok eşimede söylemiyorum çünkü daha önce hüsranla sonuçlandı defalarca. Adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı ama yorumlar mısınız sizce pozitif olma ihtimali var mı?
Bendede aynı şey çıktı peki kizlar bende bir şey var mısanki var ya marka ne bende bundan daha az bir çizgi ile total hcg 117 ile öğrendim.
Çözünürlük düştüğü için göremedim. ama siz görüyorsanız insallah vardır. kolaylıkla olsun. sağlıkla.Bendede aynı şey çıktı peki kizlar bende bir şey var mı
Varmiydi canımKızlar adetime daha 8 gün var. 1 haftadır kasık ağrım var, bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Onun harici bir belirti yok. Test markası freely. Elimde başka testte yok eşimede söylemiyorum çünkü daha önce hüsranla sonuçlandı defalarca. Adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı ama yorumlar mısınız sizce pozitif olma ihtimali var mı?
Daha bakmadım ama regl oldum 3 ay boyuncaVarmiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?