Gebelik testi yorumlar mısınız silik çıktı

damla_ayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
66
11
3
27
Kızlar adetime daha 8 gün var. 1 haftadır kasık ağrım var, bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Onun harici bir belirti yok. Test markası freely. Elimde başka testte yok eşimede söylemiyorum çünkü daha önce hüsranla sonuçlandı defalarca. Adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı ama yorumlar mısınız sizce pozitif olma ihtimali var mı?

Eklentiler

• IMG_8339.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleme:
Son 3 aydır 40 günde bir oluyorum normalde 30-32 gün arasıydı. İkinci çizgi çok silik bir daha bakar mısınız anlıyorsanız
görmüyorum dediğim gibi. uzaktan var gibi ama yakınlaştırınca kayboluyor. bosuna stres yapmayın. regl gününüz gecince yaparsınız testi

Gayet net bir silik çizgi gördüm markası nedir acaba testin var gibi

sanki var ya marka ne bende bundan daha az bir çizgi ile total hcg 117 ile öğrendim.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-26 at 12.58.14.webp
    10 KB · Görüntüleme: 234
D damla_ayar benim bat 26 ağustos 15 eylül ovu pik ve cuma freely marka ile silik çizgi gördüm seninkinden bile daha az bir çizgi vardı. cuma öğlen artı med yaptım. Ctesi sabah yaptım kan verdim. 117 geldi.

Sanki iki çizgi var farkettim sekiz günde çokmus ama bilemedim iki güne tekrarla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…