- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
slm bugun adet gunum testim bu sekilde yorumlarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini atmamışsın
Çift çizgi cıkmıs bence hamilesiniz kan verin bir an önce
teskkrler silik cikinca emin olamadim dun yaptgumda hic cikmamisti acaba yanlis olablirmiÇift çizgi cıkmıs bence hamilesiniz kan verin bir an önce
Bi tane daha yapın o da silik çıkarsa gidip kan testi verin hemen. Benimki bundan daha bile silik çıkmıştı.teskkrler silik cikinca emin olamadim dun yaptgumda hic cikmamisti acaba yanlis olablirmi
teskkrlwr birazdan erken gebelik testi aldim oni yapicam isallah ondada cikarBi tane daha yapın o da silik çıkarsa gidip kan testi verin hemen. Benimki bundan daha bile silik çıkmıştı.
Buraya atın yorumlayayım erken gebelik testinde kesin cıkarteskkrlwr birazdan erken gebelik testi aldim oni yapicam isallah ondada cikar
yapinca aticam canimBuraya atın yorumlayayım erken gebelik testinde kesin cıkar
erken gebelik testini yaptim fakat cikmadi hangisi dogru simdiBuraya atın yorumlayayım erken gebelik testinde kesin cıkar
Bi fotoğrafını atar mısınerken gebelik testini yaptim fakat cikmadi hangisi dogru simdi![]()
atim ama hic bisey yok yani usteki erken gebelik testi altakide bu sabah yaptgimBi fotoğrafını atar mısın
Kaset testteki çizgi ne zaman çıktı canım damlatır damlatmaz mı çıktıatim ama hic bisey yok yani usteki erken gebelik testi altakide bu sabah yaptgim![]()
evet 10 dikadda dhada belirgin olduKaset testteki çizgi ne zaman çıktı canım damlatır damlatmaz mı çıktı
Allah allah gölge gibide yok bence bir kaç gün bekleyin adet olmazsanız tekrar test yapınatim ama hic bisey yok yani usteki erken gebelik testi altakide bu sabah yaptgim![]()
cok ilginc elimde 1 kaset test dha var onuda dniycem 1 2 saat sonra bakalim o ne cikarcak ama 10 lrca test yapmis biri olarak kaset teste ilkkez iki cizgi gordumAllah allah gölge gibide yok bence bir kaç gün bekleyin adet olmazsanız tekrar test yapın
Kuruma çizgisi de olabilir o yüzden net bir sey diyemiyorumcok ilginc elimde 1 kaset test dha var onuda dniycem 1 2 saat sonra bakalim o ne cikarcak ama 10 lrca test yapmis biri olarak kaset teste ilkkez iki cizgi gordum
valla bilemiorum 10 dkika icinde gozle gorulur hale geldi bukdr net kuruma cizgisde gormedim ama.kismet hayrlisi artikKuruma çizgisi de olabilir o yüzden net bir sey diyemiyorum
Merhaba sonucunuz ne olduvalla bilemiorum 10 dkika icinde gozle gorulur hale geldi bukdr net kuruma cizgisde gormedim ama.kismet hayrlisi artik