Gebelik testi

Glsmmc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
644
361
53
kızlar adetime 3 gün var test yaptım çok silik bi çizgi gördüm sanki sizde bakar mısınız

IMG_7721.webp

Evet 2. Çizgi var hemen kan vermeye :) hayırlı olsun. İnşallah beta hcg çok çok çıkar güzel bir hamilelik geçirirsin

Çok heyecanlandım ya :) öğretmenim öğlen arasındayım hastaneye gitsem acile mi gideceğim :) ilk defa gebelik için kan vereceğim de

Evet canım gebelik için dersen yönlendirirler zaten. Sağlıkla inşallah :)

Çok heyecanlandım ya :) öğretmenim öğlen arasındayım hastaneye gitsem acile mi gideceğim :) ilk defa gebelik için kan vereceğim de
Ben aksam acile gitmistim hamilelik suphem var ilac kullancam ona gore demistim mide bulantim var diye sallamistim kan aldilar hemen 1 saat sonrada minigimi ogrenmistim. Istersen oylede yapabilirsin ama ogle arasi gitme imkanm var diyosan git dediklerimi soyle acildekilere yoksa tersliyolar :D kusuyorum falan deme serum takiyolarmis hemen

Deger 5in ustundeyse gebelik var demektir cnim aklnda olsn. Ayrica kadin doguma hemen gitme kese fln gozukmuyo. Ben 6. Haftada gormustum. 5.haftada gittim 2 gun arayla 2 kez kan verdim hcg artiyomu diye snra 6. Hafta cagrdi keseyi gordu 7.hafta kalp atisi goruldu. Yani adetin 1 hafta geciktiginde kadn doguma git artisa bakcak zten

Hastaneye geldim kadın Doğum uzmanı olduğu için acilden test yapamıyorlamış önce poliklinik dediler ve öğlen arası

Hastaneye geldim kadın Doğum uzmanı olduğu için acilden test yapamıyorlamış önce poliklinik dediler ve öğlen arası
Sıra al canım sende sıra al gir anlat durumu yapar test ben çok gördüm sıra alıp girenleri hangisi boş da ise alıp girebilirsn

Back
X