Gebelik testi

Şekerle test yaptım bir videoda sallıyordu aynısını yaptım ama erimedi böyle oldu hamile miyim ?

• Evet

OY: 2 15,4%
  • Hayır

OY: 12 92,3%

• Ankete Katılan
    13
:kusmuk:Bak bu smileyden bile midem bulanıyor benim. Ben yaptınız yahu:KK20: lütfen yaşadığımız çağa geri dönün ve gebelik testi kullanın. Testte çıkmamışsa kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz böyle fındık fıstık un yağ şekeri zorlamayın onlar nerden bilsin yahu.

3 kere negatif çıktı
Negatif çıktıysa hamile değilsindir. Teste güvenmiyorsan sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptır. İnternette her gördüğünüze inanmayın ya kolayı varken neden böyle şeylerle uğraşırsırsınız anlamıyorum. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
var böyle testler.. çamaşır suyuyla, diş macunuyla falan yapıyorsun. şekeri ilk defa duydum. Yapılabilir mi? belki? akşam oldu bi şüphe düştü içine, test alacak durumda değilsin. Ya da gündüz saati test almaya korkuyosun bi denemek istedin falan ama bunların etkileri çok göreceli..
çamaşır suyuyla idrarı karıştırıyosun. köpürdü mü köpürmedi mi.. yani güvenilmez.
Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. olmadıysa olmamıştır o yüzdem idrarda negatif çıkmıştır. Benim de öyle oldu. Ümidim bir dahaki aya kaldı. Kısmet.

var böyle testler.. çamaşır suyuyla, diş macunuyla falan yapıyorsun. şekeri ilk defa duydum. Yapılabilir mi? belki? akşam oldu bi şüphe düştü içine, test alacak durumda değilsin. Ya da gündüz saati test almaya korkuyosun bi denemek istedin falan ama bunların etkileri çok göreceli..
çamaşır suyuyla idrarı karıştırıyosun. köpürdü mü köpürmedi mi.. yani güvenilmez.
Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. olmadıysa olmamıştır o yüzdem idrarda negatif çıkmıştır. Benim de öyle oldu. Ümidim bir dahaki aya kaldı. Kısmet.
Sonunda

Bu gibi testler önceden gebelik testleri yokken yapılan şeylermiş gebeliği anlamak için şimdi teknoloji var değil mi gidi alın ucuz testler yapın görün hala mı emin olmadınız kan verin kesin sonuç burada konu açıp eridi erimedi hamile miyim diye sormak zorunda kalmazsınız zaten ondan da emin olamamışsınız ki konu açmışsınız evde o tarz yapılan testlerden emin olmak mümkün değil ki yüzde yüz sonuç veren şeyler varken ne uğraşıyorsunuz

umarım gördüğümüz şey idrar değildir.
Ay siz cok yaşayın ya gerçekten yorumlarinizi takip ediyorum hep cok güzel bakis acilariniz oluyo. Cok güldüm bu yorumunuza da :KK70: konu sahibi idrar testine guvenmediyseniz kan testi yaptirin. Bu sekilde degisik deneyimler sizi fazla umutlandirir yipratir. Ama insallah vardir bebisiniz

Şekerli idrar hemde:))))

:kusmuk:
İçerik silinmiş alıntı yapılmadığı için teşekkür edeceğim hiç aklım gelmezdi..

Konu sahibi neden bilimin ve tıbbın mucizelerinden faydalanıp eczaneden gebelik testi almıyorsun? :KK45:

Konu da oruçken hiç iyi helmedi orucu bozcaz:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Anladık çok istiyosun hamile kalmayı ama beklemen lazım günün geçince de kan testi yaptır inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ne diyelim

Back
X