- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Bunda faydasız bişey yok ama fikriniz tabi bişey diyemem.
faydali olmamis ki gelip burda konu aciyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda faydasız bişey yok ama fikriniz tabi bişey diyemem.
Haklısın.faydali olmamis ki gelip burda konu aciyorsunuz?
aynısını düşünen tek ben değilmişim demek kiBu gebelik testi kaç tl allasen ?
Nimete Sidik bulaştırmayın ya çarpılcaz![]()
Negatif çıktıysa hamile değilsindir. Teste güvenmiyorsan sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptır. İnternette her gördüğünüze inanmayın ya kolayı varken neden böyle şeylerle uğraşırsırsınız anlamıyorum. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah.3 kere negatif çıktı
Sonundavar böyle testler.. çamaşır suyuyla, diş macunuyla falan yapıyorsun. şekeri ilk defa duydum. Yapılabilir mi? belki? akşam oldu bi şüphe düştü içine, test alacak durumda değilsin. Ya da gündüz saati test almaya korkuyosun bi denemek istedin falan ama bunların etkileri çok göreceli..
çamaşır suyuyla idrarı karıştırıyosun. köpürdü mü köpürmedi mi.. yani güvenilmez.
Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. olmadıysa olmamıştır o yüzdem idrarda negatif çıkmıştır. Benim de öyle oldu. Ümidim bir dahaki aya kaldı. Kısmet.
O zaman hamile değilsin büyük ihtimal .3 kere negatif çıktı
Bı arkadaşım kaç kere test yaptı negatif çıktı karın ağrısıyla hastaneye gitti hamile umut ediyorum işteO zaman hamile değilsin büyük ihtimal .
Uzun zamandır deniyorsan ve olmuyorsa doktora git bir görün .Bı arkadaşım kaç kere test yaptı negatif çıktı karın ağrısıyla hastaneye gitti hamile umut ediyorum işte
Tamam demek hamile değilsin yani3 kere negatif çıktı
Ay siz cok yaşayın ya gerçekten yorumlarinizi takip ediyorum hep cok güzel bakis acilariniz oluyo. Cok güldüm bu yorumunuza daumarım gördüğümüz şey idrar değildir.
Şekerli idrar hemde:))))
İçerik silinmiş alıntı yapılmadığı için teşekkür edeceğim hiç aklım gelmezdi..
Konu sahibi neden bilimin ve tıbbın mucizelerinden faydalanıp eczaneden gebelik testi almıyorsun?![]()