Gebelik testi

alyaaa20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
29
5
1
27
Kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Şimdi bir soru soracağım. Geçen ay ilişkiden sonra adet oldum yoğun herzamanki gibiydi 7 gün sürdü. Üstüne tekrar ilişki yaşamadım normalde görülen adet gebeliği ortadan kaldırır diye biliyorum ama adetim 6 gün gecikti sizce hala gebelik mümkün mü? Bir de idrarda gebelik testi yaptım yolculukta olduğum için evde yapamadım dışarıda pet şişenin içindeki suyu döküp idrarımı içine yaptım 1-2 damla su vardı bir de ilk idrarımla yapmadım su falan da içmiştim bolca negatif çıktı. Şişedeki su gebelik testinin sonucunu değiştirir mi bir de adet olmama rağmen hamile olabilir miyim sizce kızlar yoksa kuruntularım yüzünden mi adet göremiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim

Yoğun dolu dolu adet olduysan gebelik ihtimali söz konusu olamaz.
Adet gecikmesinin sebeni farklıdır,stres,üzüntü,kist,yumurtlamama vs.

Eklentiler

• yerlesme-kanamasi4.webp
    yerlesme-kanamasi4.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 864
Hamile bu kadar kolay kalınmıyor korkma boşuna. Dolu dolu adet olduysan, üstüne de o ay ilişki yaşamadıysan, stresten başka bir faktör göremiyorum ben adet olmamanda.

Hamile bu kadar kolay kalınmıyor korkma boşuna. Dolu dolu adet olduysan, üstüne de o ay ilişki yaşamadıysan, stresten başka bir faktör göremiyorum ben adet olmamanda.
Bilmiyorum ya okuduğum şeyler falan çok kafamı karıştırdı normal adetini olanlar da gebe kalıyormuş yok geç döllenme oluyormuş vs..

Bilmiyorum ya okuduğum şeyler falan çok kafamı karıştırdı normal adetini olanlar da gebe kalıyormuş yok geç döllenme oluyormuş vs..
Her ay o yazanlara göre zaten insanlar kendini gebe sanıp umutlanıp, umutları yıkılıyor. Sen canını sıkma canım bence kesin yok gebelik rabbim bilir tabi kesin konuşmak bize düşmez.

Düşünmeyin her şeyi, kafanızı dağıtın size iyi gelecek şeyler yapın..
Yapıyorum ama bir şey ifade etmiyor kafamda kurup kurup duruyorum bir yanım olsaydı belli olurdu diyor bir yanım da yoksa niye adet göremiyorsun diyor bütün bir günüm bunu düşünmekle geçiyor belki de bu yüzden olamıyorum

Yapıyorum ama bir şey ifade etmiyor kafamda kurup kurup duruyorum bir yanım olsaydı belli olurdu diyor bir yanım da yoksa niye adet göremiyorsun diyor bütün bir günüm bunu düşünmekle geçiyor belki de bu yüzden olamıyorum
Bak ben böyle olduğumda sürekli rahatım rahatım adet olabilirsin hadi ol gel adet geliyorsan hadi gel şimdi sürekli böyle şeyler söylüyorum ciddi ciddi vücudum sanki anlıyor ve rahatlayıp geliyor dene bakalım :)

Bak ben böyle olduğumda sürekli rahatım rahatım adet olabilirsin hadi ol gel adet geliyorsan hadi gel şimdi sürekli böyle şeyler söylüyorum ciddi ciddi vücudum sanki anlıyor ve rahatlayıp geliyor dene bakalım :)
Şuan gecikeli 11 gün oldu sence sırf stres bu kadar sebep olur mu gecikmeye :(

Yorumlarmisiniz lütfen

Eklentiler

• IMG-20180902-WA0005.webp
    IMG-20180902-WA0005.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 69
Back
X