• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gebelik testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Melike Turgut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
38
17
3
34
IMG_20191013_131549.webp

Arkadaşlar gebelik testi yaptım. Bu silik çıktığı manasına mi geliyor ben mi yanlış görüyorum. Bı yardımcı olur musunuz ☺️

Icim rahat etmedi bir test daha yaptim oda silik cikti
Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 20191014_122333.webp
    20191014_122333.webp
    13 KB · Görüntüleme: 120
Icim rahat etmedi bir test daha yaptim oda silik cikti
Sizce hamile miyim?
Kaç günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptınız bu testi acaba benimde adetim geçeli 2 3 gün oldu test yaptım bugün negatif çıktı erken mi acaba o yüzden mi ki? Belirtiler var gibi çünkü adetim de hiç bu kadar gecikmedi bu zamana kadar

A Angel411506 Gecikmeden dolayi yaptirmadim bu ayin 16sinda adet olmam gerekiyordu fakat cuma gunu kahverengi leke geldi ayin 11inde pazartesi bu iki testi yaptim pozitif cikti ertesi gun kan verdim ve hamile olduğumu ogrendim.

Yani adet olmaya yakın belirtilere çok benziyor aslında. Anlam veremedim. Göğüs uçlarında hassasiyet. Kasıkta ağrı ara ara batma. Bu şekildeydi benim ki. Sonra da kan testi yaptırdım zaten

Günaydın kızlar ayın yedisinde aşılama yapıldı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce çatlatma iğnesinden midir

Back
X