- 13 Ekim 2019
- 38
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Melike Turgut
Arkadaşlar gebelik testi yaptım. Bu silik çıktığı manasına mi geliyor ben mi yanlış görüyorum. Bı yardımcı olur musunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2544753
Arkadaşlar gebelik testi yaptım. Bu silik çıktığı manasına mi geliyor ben mi yanlış görüyorum. Bı yardımcı olur musunuz ☺
Yarin bi kan testiyle kesinlestirinYa gerçekten mı emin olamadım ben de sorma ihtiyacı hissettim![]()
Kaç günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptınız bu testi acaba benimde adetim geçeli 2 3 gün oldu test yaptım bugün negatif çıktı erken mi acaba o yüzden mi ki? Belirtiler var gibi çünkü adetim de hiç bu kadar gecikmedi bu zamana kadarIcim rahat etmedi bir test daha yaptim oda silik cikti
Sizce hamile miyim?
Kan testinde değeriniz ben çıktı? Ben dün verdin 29.3 çıktı. Cmt tekrar bakılacakA Angel411506 Gecikmeden dolayi yaptirmadim bu ayin 16sinda adet olmam gerekiyordu fakat cuma gunu kahverengi leke geldi ayin 11inde pazartesi bu iki testi yaptim pozitif cikti ertesi gun kan verdim ve hamile olduğumu ogrendim.
103Kan testinde değeriniz ben çıktı? Ben dün verdin 29.3 çıktı. Cmt tekrar bakılacak
BelirtiniZ var mıydıEki Görüntüle 2544753
Arkadaşlar gebelik testi yaptım. Bu silik çıktığı manasına mi geliyor ben mi yanlış görüyorum. Bı yardımcı olur musunuz ☺
Yani baya zaman gecmis aslinda. 2 gun sora filan bidaha yap bnce bekle biraz.Günaydın kızlar ayın yedisinde aşılama yapıldı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce çatlatma iğnesinden midir
Çatlatma iğnesi olunca hep muallakta kalıyo insan geçmiş olabilir iğnenin etkisi ama emin olmak için kan verinGünaydın kızlar ayın yedisinde aşılama yapıldı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce çatlatma iğnesinden midir
Sağol canım gerçekten öyle gidiyorum şimdi kan vermeyeÇatlatma iğnesi olunca hep muallakta kalıyo insan geçmiş olabilir iğnenin etkisi ama emin olmak için kan verin
Duramadim pazartesi test günümdü ama şimdi kan vermeye gidiyorumYani baya zaman gecmis aslinda. 2 gun sora filan bidaha yap bnce bekle biraz.
Azicik sabretseydin..:) bazen erken davranmakta pek guzel olmuyor strese giriyor insan insallah hakkinizda hayirlisi olur guzel haber alirsiniz..Duramadim pazartesi test günümdü ama şimdi kan vermeye gidiyorum
İnşallah canım :)Azicik sabretseydin..:) bazen erken davranmakta pek guzel olmuyor strese giriyor insan insallah hakkinizda hayirlisi olur guzel haber alirsiniz..