- 13 Şubat 2020
- 77
- 43
- 18
- 36
- Konu Sahibi Moiraine Damodred
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test bozuk gibi mi duruyo bana mı öyle geliyo baya çizgi çıkmış yinede kan tahlili yapın hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2589750 Eki Görüntüle 2589750
Merhabalar,
Ben bu sitede yeniyim. Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Adetim 13 gün gecikti. Daha önce gecikmenin 9. günü yaptığım testte hiçbir şey çıkmadı saatlerce sonra çok hafif gölge gibi çıkmıştEki Görüntüle 2589744 Eki Görüntüle 2589744 ı. Bugün sabah yeniden test yaptım önce belli belirsiz bir çizgi çıktı 1 saat sonra baktığımda bu şekildeydi. Sizce ümitlenmeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Kist veya adet düzensizliği var mıydı sizde?
Teşekkür ederim alakanız için çocuk istiyorum galiba ama bir yandan da korkuyorum nedenseBana kalırsa gebelik var ama kesin sonuç kan tahlili :)
Seni çok iyi anlıyorum benimde adetim gecikti 16.gün bugün gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı hala adet olmama rağmen test yaşamıyorum negatifi görme korkusundanTeşekkür ederim alakanız için çocuk istiyorum galiba ama bir yandan da korkuyorum nedense
Zorlu bir deneyimmiş dilerim gönlünüzce olur. Her şeyin bir hayırlısı vardır elbet. Sizi kucaklıyorum dualarım sizinle...Seni çok iyi anlıyorum benimde adetim gecikti 16.gün bugün gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı hala adet olmama rağmen test yaşamıyorum negatifi görme korkusundan
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için umarım meleğin seninledirZorlu bir deneyimmiş dilerim gönlünüzce olur. Her şeyin bir hayırlısı vardır elbet. Sizi kucaklıyorum dualarım sizinle...
Teşekkür ederim umarım inşallah biz de sizden güzel haberler alırız, sevgiler ❤Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için umarım meleğin seninledir![]()
kesnlikle testiniz pozitif kan tahlili için 13 gün gecikme çok uzun bir süre sizin geç döllenme olabilir . kan tahlili vermenizi öneririmTeşekkür ederim umarım inşallah biz de sizden güzel haberler alırız, sevgiler ❤
Teşekkür ederim en kısa sürede tahlil yaptıracağım bakalım.kesnlikle testiniz pozitif kan tahlili için 13 gün gecikme çok uzun bir süre sizin geç döllenme olabilir . kan tahlili vermenizi öneririm
Herkes başka bir şey diyor evet en iyisi kanda baktırıp emin olmak. Teşekkür ederim:)Pozitif hadi gözün aydın :)) kanda baktır bide emin ol
Merhaba test yaptınız mı acaba yeniden?Herkes başka bir şey diyor evet en iyisi kanda baktırıp emin olmak. Teşekkür ederim:)