Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 10 gun gbi kaldi ogle n gene yaptm testCanım silik çizgi var hayırlı olsun hamilesin
Kaç gün kaldı adetine
Cok tesekkur ederim insallah vardirCanım silik çizgi var hayırlı olsun hamilesin
Kaç gün kaldı adetine
Teste gore var ama adete 10 gun var daha cok var eger gebelik varsa koyulaşcaktir kan ver emin olmak istiyorsanAdetime 10 gun gbi kaldi ogle n gene yaptm test
Yarin sabah kan vericem doktrm 17 subatta gttgmde 15. Gun snra kan tahlili yaptr demisti ben bugun boyle yaptmTeste gore var ama adete 10 gun var daha cok var eger gebelik varsa koyulaşcaktir kan ver emin olmak istiyorsan
Klomen kullndm 5 gun sonra gunasiri iliski 15 gun snra test yap dediYumurtlamdan 12.gun gun bugun
KullanmadimCatlama ignesi kullandinmi cnm
Aminnnninsallah vardir.Valla inanamiyorum halen varmidir 2. Testi yapican oglen dedim ozmn vardir yarin kan vericemHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...
Yumurtlamanin ustunden baya gecmis evet teste gore var ama bazen yaniltabiliyor kanda cikar ve saglikla ilerler insallahYumurtlamdan 12.gun gun bugun
Insallah bayadir cocuk hasreti varYumurtlamanin ustunden baya gecmis evet teste gore var ama bazen yaniltabiliyor kanda cikar ve saglikla ilerler insallah
Him ozaman hamile olabilirsin canim yarin en iyisi kan verYumurtlamdan 12.gun gun bugun
Baktim testlere orada cizgi gorunuyor cocuk hasreti cekmek cok zor bilirim benimde uzun zaman olmadiInsallah bayadir cocuk hasreti vartestleri resmine baktinizmi
Zor ve insan hassas oluyr byle durumlardaBaktim testlere orada cizgi gorunuyor cocuk hasreti cekmek cok zor bilirim benimde uzun zaman olmadi