Foto yok canım bende de adete 3 4 gün kala pembe gelmişti peceteye sonra daha gelmemişti oğluma hamileydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yok canım bende de adete 3 4 gün kala pembe gelmişti peceteye sonra daha gelmemişti oğluma hamileydim
Sanki çok çok incevar gibiFoto bu tam emin olamadım ama var gibi :/
Bende olamadım ay inşallah vardır yarın tekrarlıycam testi çok teşekkür ederimFoto yok canım bende de adete 3 4 gün kala pembe gelmişti peceteye sonra daha gelmemişti oğluma hamileydim
Merhaba bende yaptim 2 saat sonra çizgi çıktı siz hamilemiymissiniz acabaMerhaba kızlar sizlere bir sorum olacak dün öğlen vakitleri gebelik testi yaptım 15 dk baktım birşey çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda pempe çizgi belirmiş daha önce çok yaptım ama hiç hayalet çizgi bile olmadı sonra heycanlandim bugün erken gebelik testi yaptım markasida şeydi comfort gebelik testi dün yaptığım ise albi gebelik testi ucuzundan di bata 3 gün kaldı test mi yanlış anlamadım böyle olup hamile olan varmı acaba ..
Aynı şey bende de oldu hamilemiymissinizOuff ya o kadar heycanlandim ki sonra o testi yaptim oda tek cizgi cikti
Çizgi görünüyor da bugün yaptınız mı tekrar?Kizlar hamile miyim
5dk dan sonra gecerlılık yok diye yazılır acıklama da ama ıns vardırMerhaba arkadaşlaradetine 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi
![]()
Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. İnşallah Şimdi vardır5dk dan sonra gecerlılık yok diye yazılır acıklama da ama ıns vardır
Bende göremedim ama erkendir belki
İlk idrarla yap canım elinde varsa Baska test markasınıda tekrarla hadı guzel haberlerini bekliyorzSelam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. İnşallah Şimdi vardır(((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazaıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))
Selam bu kuruduktan sonra çıkan net görüntü ben diğer hamileliğinde bu kadar net gormedim insallah olur.... öne step marka gebelik testi ilk defa kullanıyorum... 3 defa yaptım 6 gün kala yaptigimda hic bisey çıkmadı 5 gün kala cok daha silik 4 gün kala yaptım bu şekilde daha koyu çıktı...pazar günü tekrar yapıp görüntü atacamBende göremedim ama erkendir belki
Bence gebelik var ama 15 sonra çıkan çizgi değilseSelam bu kuruduktan sonra çıkan net görüntü ben diğer hamileliğinde bu kadar net gormedim insallah olur.... öne step marka gebelik testi ilk defa kullanıyorum... 3 defa yaptım 6 gün kala yaptigimda hic bisey çıkmadı 5 gün kala cok daha silik 4 gün kala yaptım bu şekilde daha koyu çıktı...pazar günü tekrar yapıp görüntü atacam![]()
Selam canım elimde sadece 1 adet tesst kaldı okadar heyecanlı davranıyorum ki sanki hemen çıkacak.. cumartesi günüde yapmamaya çalışacam ki daha net hemen çıksın tabii varsa... pazar deneyecem.. bende hayırlı güzel haber vermek isterim inşallahİlk idrarla yap canım elinde varsa Baska test markasınıda tekrarla hadı guzel haberlerini bekliyorz![]()
Selam inşallah bana da öyle geliyor... Hala akıntı var.. Benim adet olmama 1 hafta kala hiç akıntım gelmezdi. Şuan akıntım var.. bakalım...inşallah güzel haberler vericemBence gebelik var ama 15 sonra çıkan çizgi değilse