Gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20200410_141001.webp
    IMG_20200410_141001.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 187
Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak dün öğlen vakitleri gebelik testi yaptım 15 dk baktım birşey çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda pempe çizgi belirmiş daha önce çok yaptım ama hiç hayalet çizgi bile olmadı sonra heycanlandim bugün erken gebelik testi yaptım markasida şeydi comfort gebelik testi dün yaptığım ise albi gebelik testi ucuzundan di bata 3 gün kaldı test mi yanlış anlamadım böyle olup hamile olan varmı acaba ..
Merhaba bende yaptim 2 saat sonra çizgi çıktı siz hamilemiymissiniz acaba

Kizlar hamile miyim

Eklentiler

• 53AF7B5F-E655-4B91-9F3A-FF50B0EF3CFE.webp
    53AF7B5F-E655-4B91-9F3A-FF50B0EF3CFE.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba arkadaşlar 👋👋adetine 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️

Eklentiler

• 20200423_064431.webp
    20200423_064431.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba arkadaşlar 👋👋adetine 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️
5dk dan sonra gecerlılık yok diye yazılır acıklama da ama ıns vardır

5dk dan sonra gecerlılık yok diye yazılır acıklama da ama ıns vardır
Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. İnşallah Şimdi vardır :((((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazaıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))

Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. İnşallah Şimdi vardır :((((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazaıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))
İlk idrarla yap canım elinde varsa Baska test markasınıda tekrarla hadı guzel haberlerini bekliyorz😊

Bende göremedim ama erkendir belki
Selam bu kuruduktan sonra çıkan net görüntü ben diğer hamileliğinde bu kadar net gormedim insallah olur.... öne step marka gebelik testi ilk defa kullanıyorum... 3 defa yaptım 6 gün kala yaptigimda hic bisey çıkmadı 5 gün kala cok daha silik 4 gün kala yaptım bu şekilde daha koyu çıktı...pazar günü tekrar yapıp görüntü atacam🙄👍👋

Eklentiler

• 20200423_073106.webp
    20200423_073106.webp
    8 KB · Görüntüleme: 103
Selam bu kuruduktan sonra çıkan net görüntü ben diğer hamileliğinde bu kadar net gormedim insallah olur.... öne step marka gebelik testi ilk defa kullanıyorum... 3 defa yaptım 6 gün kala yaptigimda hic bisey çıkmadı 5 gün kala cok daha silik 4 gün kala yaptım bu şekilde daha koyu çıktı...pazar günü tekrar yapıp görüntü atacam🙄👍👋
Bence gebelik var ama 15 sonra çıkan çizgi değilse

İlk idrarla yap canım elinde varsa Baska test markasınıda tekrarla hadı guzel haberlerini bekliyorz😊
Selam canım elimde sadece 1 adet tesst kaldı okadar heyecanlı davranıyorum ki sanki hemen çıkacak.. cumartesi günüde yapmamaya çalışacam ki daha net hemen çıksın tabii varsa... pazar deneyecem.. bende hayırlı güzel haber vermek isterim inşallah:anneadayı::anneadayı:

Canım 10 dk sonraki sonuca güvenilmez kuruma çizgisi olabilir

Selam Kızlar ben en son testimi hemen cuma günü yaptım onda çok daha belirsiz bi şekilde 1 saat sonra çıktı.. bugun farklı bi marka aldım prodoktor diye bi marka onda denedim hiç bişey çıkmadı. Bu ay ovülasyon testsiz birliktelik oldu o nedenle tutturamadım..:))) bi dahaki aya kaldı yine.. Bir sonraki aya daha teşekküllü donanımlı olacam hem ovülasyon testleri bol hemde gebelik teslerini bol bol alacam:)

Back
X