Merhaba arkadaşlar son adet 27 şubatta olmuştum 2 gün var adet olmama sabah gebelik testi yaptım silik çıktı hemen hastaneye koşup kanda yaptım sonuçlar böyle gebelik var mı sizce
Eki Görüntüle 2609253

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli deqil dedi haftaya tekrr gitcemKan testi yaptırdığınız yerde zaten hamilelik olduğunu söylemişlerdir![]()
Test net çıksaydı yada doktor hamilesin deseydiMesela bu sonuçlar nasıl olsaydı var olduğundan emin olacaktın?![]()
Kan testi bile yaptırmışsınız.Test net çıksaydı yada doktor hamilesin deseydi
Yani ?Kan testi bile yaptırmışsınız.![]()
Demek istediğiniz şeyi anlıyamadım sonuç negatif diye mi böyle konuşuonuzKan testi bile yaptırmışsınız.![]()
Yani sonuç 29 çıkmışYani ?
Canım benim cıkan değeri görüyosun. Google'dan da olmasi gereken değer aralığını öğrenebilirsin. Zaten idrar testi bile 2.cizgiyi vermiş. Ortada net olmayan bir şey yok ki.Demek istediğiniz şeyi anlıyamadım sonuç negatif diye mi böyle konuşuonuz![]()
Çok teşekkür ederimYani sonuç 29 çıkmış
5 ve üzeri hamile demek zaten
Doktor nasıl belli değil diyebiliyor anlamadm
Testinde gayet net belli
HamilesinAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Doktor kafa mi karıştrdıCanım benim cıkan değeri görüyosun. Google'dan da olmasi gereken değer aralığını öğrenebilirsin. Zaten idrar testi bile 2.cizgiyi vermiş. Ortada net olmayan bir şey yok ki.![]()
Ama kesin hamileyim demeBu degerlere net gozuyle bakilmiyor o yuzden belirsizlik olur.
Duzenli artar katlanirsa insallah sonuc daaha iyi cikar ortaya :)
Doktorlar kücük degerlerde sinirda belirsiz diyor dogal olarak cok yeni cunku
Kesinligi kimse veremezAma kesin hamileyim deme
Kesinlikleee hamilesin benim testime benziyor ama bende belirsiz daha kan testi yaptıramadımMerhaba arkadaşlar son adet 27 şubatta olmuştum 2 gün var adet olmama sabah gebelik testi yaptım silik çıktı hemen hastaneye koşup kanda yaptım sonuçlar böyle gebelik var mı sizceEki Görüntüle 2609253
Kızlar benimde böyleydi perşembe günü değerim 32 çıktı ama kanamam var bakalım hayırlısı inşallah ikinizinde var gibi görünüyorKesinlikleee hamilesin benim testime benziyor ama bende belirsiz daha kan testi yaptıramadımDeğer dusuk olduğu icin kipkirmizi degil bence seninki çünkü değerin baya yüksek çıkmış
![]()