GEBELİK TESTİ

sevgipitircigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
42
12
3
30
Kizlar geçen ay 11 Nisan'da adet oldum fakat hala regl olamadim 30. 32.35. günüm geçti çünkü genelde düzensizdir bütün adet tarihlerini geçirdim hayatımda 36. Günde hiç adet görmedim bugün test yaptım ama çizgi var mı anlayamıyorum varsa bile hala net iki kırmızı çizgiyi görmemek anormal bir durum mu ? Yoksa şuan cikmamsi normalmi yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20200515_224824.webp
    IMG_20200515_224824.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
Döngüleriniz düzensizse bilmek çok zor. Belki yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Belki yumurtlayalı az bir süre olmuştur o yüzden henüz testler sonuç vermiyor olabilir. Veya bu ay yumurtlamamış olabilirsiniz ve daha da gecikmeli adet görebilirsiniz. Bunu bilmek çok zor.

Döngüleriniz düzensizse bilmek çok zor. Belki yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Belki yumurtlayalı az bir süre olmuştur o yüzden henüz testler sonuç vermiyor olabilir. Veya bu ay yumurtlamamış olabilirsiniz ve daha da gecikmeli adet görebilirsiniz. Bunu bilmek çok zor.
Yumurtlama takibi yaptim hatta gelen yumurtalama akıntımida gördüm hepsini değerlendirdim de ateş ölçümü bile yaptım şuan sürekli akıntım var adet oldum diyorum ama bakiyorum hiç bişey yok akıntıdan başka

Kizlar geçen ay 11 Nisan'da adet oldum fakat hala regl olamadim 30. 32.35. günüm geçti çünkü genelde düzensizdir bütün adet tarihlerini geçirdim hayatımda 36. Günde hiç adet görmedim bugün test yaptım ama çizgi var mı anlayamıyorum varsa bile hala net iki kırmızı çizgiyi görmemek anormal bir durum mu ? Yoksa şuan cikmamsi normalmi yardimci olurmusunuz
Ben silik çizgi göRüyorum

Bu çizgi ne kadar sürede oluştu sonuçta dağılmış bi çizgi değil eğer kısa sürede oluştuysa bence vardır gebelik 🥰
Yok uzun sürede oluşmadı 5 dk falandir zaten göğüslerim inanılmaz aciyolar bu kadar gecikmede normal değil diye düşünüyorum insalalh vardir 🤩🤩 sadece vücut kendi kendine atar diye korkuyorum :(

Yok uzun sürede oluşmadı 5 dk falandir zaten göğüslerim inanılmaz aciyolar bu kadar gecikmede normal değil diye düşünüyorum insalalh vardir 🤩🤩 sadece vücut kendi kendine atar diye korkuyorum :KK43:
Olumlu düşünmeye çalış benim hiç yaşamadığım bel ve kasık ağrısı olmuştu adet olcam diye günlerce pedle gezdim son adetin üstünden 41 gün geçince öğrendim o kadar ihtimal vermiyordum.🙈 Allah gönlüne göre versin inşallah tekrar test yapınca sonucu yazarsın🥰 eşinin Veya senin çalışma izni falan varsa eczaneler açık gidip alabilirsiniz

Eklentiler

• 1589574385164.webp
    1589574385164.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 26
Olumlu düşünmeye çalış benim hiç yaşamadığım bel ve kasık ağrısı olmuştu adet olcam diye günlerce pedle gezdim son adetin üstünden 41 gün geçince öğrendim o kadar ihtimal vermiyordum.🙈 Allah gönlüne göre versin inşallah tekrar test yapınca sonucu yazarsın🥰 eşinin Veya senin çalışma izni falan varsa eczaneler açık gidip alabilirsiniz
Yaaaa insallahhhhh 😍😍😍 eğer varsa burda hemen paylaşicam ama en azından diyorum ki 20 sine kadar yine bekliyim eğer olmazsam gidip alicam yapicam eşime sürpriz yapmak istiyorum oyuzden benim gizlice halletmem lazım 🤣🤣🤣🤣

Bende çizgi gördüm gebelik belirtiniz de var sanki. Sık sık tuvalete çıkıyo musunuz?
Sık sık aslında değişiyor ama şu iki üç gündür sabahları çok sıkışarak uyanıyorum biraz artış var normale göre ama çok değil sadece göğüslerim günden güne daha hassaslasiyo ve aciyo bugün düne göre daha yoğun mesela bide akıntım çok fazla kasik ağrım oda ara ara geliyo hatta diyorum heh şimdi adet geliyo galiba ama gelmiyo sadece halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyo 3 gündür bide herşeye ağlar oldum sürekli aglaktim 3 gün boyunca bugün yok mesela yani çok inişli çıkışlı 🤷🤷🤷

Ben pazartesi ohrendim boyle cok silikti cumartesi yaptigimdada cikmamisti zaten adet olucam demistim. Sonra silik cizgi cikinxa cok korktum ama elimde test vardi bende ertesi gun hastaneye gitmeden test yaptim dahada koyulasmisti gec dollenmeymis insallah seninkide oyledir.

Ben pazartesi ohrendim boyle cok silikti cumartesi yaptigimdada cikmamisti zaten adet olucam demistim. Sonra silik cizgi cikinxa cok korktum ama elimde test vardi bende ertesi gun hastaneye gitmeden test yaptim dahada koyulasmisti gec dollenmeymis insallah seninkide oyledir.
Ayy hadi hayırlı olsun çok sevindim 😍 inşallah bende görürüm net çizgileri ama insan çok geriliyo sen kaçıncı gününde ogrendin canım ?

Ayy hadi hayırlı olsun çok sevindim 😍 inşallah bende görürüm net çizgileri ama insan çok geriliyo sen kaçıncı gününde ogrendin canım ?
Benim sat 6 nisan bu ay tam 4 gun gecikmem oldu testim negatif surekli bende dedimki yok bu kadar belirti paikolojik kuzenimde hamile oda stresten adet gormuyosun diyodu bende dedimki evet stresten hep hamile degilim ama ates basmasi beyaz akinti kasik agrilarim hepsi var belirtilerimin ama ben adet olucam diyodum esim hamilesin kesin dediginde yok umitlenme dedim ertesi gun 6. Gunum oldu annemle yengem elinde test var yap dediler bende negatif cikicak ama yapim dedim bi baktim ani da silik bi cizgi sonradan cima degil aninda cikti sonrada hastaneye gittim 49.65 cikti beta hcg doktor cok dusuk degerin onemli olan artmasi carsamba 100 olursa sagliklidir dedi carsambada 164 cikti.cok sukur haftaya keseyi gormeye gidicem

Back
X