Gebelik testi

Canım benim ki de böyleydi. Bana hamilesin gibi geldi 🤗🤗😘🤲🏻🤲🏻
İnşallah öyledir.. Adetim 7 gün geçti bugün.. İlk test Bi kaç saat sonra pozitif verdi diğeri hemen pozitif ama baya silikti bekledikçe koyulaştı bu arada iki test de aynı marka devita ve ikisini de ilk idrarda yapmadım

Sanırım geç döllenme var.. Doktora gidiniz 🤗
Bi iki gün daha bekleyip sabah il idrarda yapıp gitmek istiyorum ne bileyim ümitlenmek istemiyorum bide malum korana virüs hastanelere pek gitmek istemiyorum artı zaten kadın doğuma randevu da yok olanlarda gebelerde bakılmamaktadır diyor bakan doktorlarda hastaneler uzak ay ne bileyim hayırlısı

Bi iki gün daha bekleyip sabah il idrarda yapıp gitmek istiyorum ne bileyim ümitlenmek istemiyorum bide malum korana virüs hastanelere pek gitmek istemiyorum artı zaten kadın doğuma randevu da yok olanlarda gebelerde bakılmamaktadır diyor bakan doktorlarda hastaneler uzak ay ne bileyim hayırlısı
7 gün gecikme de çok çok silik çıkmış ve birincisi birkaç saatte çıkmış.. beklemeden gitseniz daha iyi olur aslnda.. hengi hastane bakmıyor hangi şehir orası😳😳 imkanınız varsa özele gidin oralar daha güvenli..

Canım benim ki de böyleydi. Bana hamilesin gibi geldi 🤗🤗😘🤲🏻🤲🏻
Çok saçma bişey oldu biliyor musunuz 25 temmuz da hastaneye gittim kan testi artı ultrasona girdim hiç bişey yok ve söktürücü verdi adet oldum ağustos da on gün gecikti test yapmadım 1 gün sürdü anlamadım neyse haber vereyim dedim

Back
X