- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 24
- Konu Sahibi dilanguness
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedım sabah ilk idrarla deneyebılır mısınız testiKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yani 1 günüm geçti gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hafiften çizgi var mı?
Neyse yarını bekliyicem eğer yarında olmazsam 3. Günü erken gebelik testi yapıcam ama hayalet çizgi var gibiBen göremedım sabah ilk idrarla deneyebılır mısınız testi![]()
Yarin sabah yap bide bence inşallah vardırBende çok dikkatli bakıyorum telefon letini açıp hayalet çizgi var gibi geldibiz kadınlar çok aceleci olduğumuz için varsa hemen öğrenmek istiyoruz
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yani 1 günüm geçti gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hafiften çizgi var mı?
Büyük ihtimal hamilesin iz hayırlı olsun. Benimde ilk böyle çıktı adet günümdeBenimde boyle çıktı korkuyorum bozuklu acaba diye sizce hamilemiyim
Sonuç nolduKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yani 1 günüm geçti gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hafiften çizgi var mı?