Bende öyle düşünüyorum ilk idrarla yapmamamdan olmus olabilir mi6 gun gectyse cikmasi lazmdi
6 gün geçmiş üzgünüm ama olsa çıkardı mutlakaBende öyle düşünüyorum ilk idrarla yapmamamdan olmus olabilir mi
Bende öyle düşünüyorum6 gün geçmiş üzgünüm ama olsa çıkardı mutlaka
Ilk idrarla yapmasan da yine cikmasi gerekirdi icin rahat etmiyorsa sabah tekrarlaBende öyle düşünüyorum ilk idrarla yapmamamdan olmus olabilir mi
2 ay önce kimyasal gebelik yasamistim 6. Gunde silik çıkmıştı o yüzden bende umutsuzum ama sadece beyaz akıntım varIlk idrarla yapmasan da yine cikmasi gerekirdi icin rahat etmiyorsa sabah tekrarla
Genelde 35 gunde olurum demissin ozaman onu kabul et canim. Bende oyle yaparim 30-35 arasi degisir hatta senede 2 defa 35i gorururum ve gecikme olarak 35ten sonrasinj baz alirim. Eger ben daha once 35gu uzerine olmussam bu tekrar neden olmasin ki der beklerimAz önce test yaptım negatif çıktı. Geçen ay adetim 32 günde oldu ama genelde 35 günde yada 32 gunde oluyor. Gecikmeyi geçen aya göre mi saymaliyim. Geçen aya göre bugün gecikmemin 6. Gunundeyim. Az önce test yaptım negatif çıktı sabah yapsam durum degisebilir mi yoksa ne kadar beklemeliyim
35 gunu kabul edersem gecikmemin 3. Gununde yapmış oluyorum pozitif cikarmiydiGenelde 35 gunde olurum demissin ozaman onu kabul et canim. Bende oyle yaparim 30-35 arasi degisir hatta senede 2 defa 35i gorururum ve gecikme olarak 35ten sonrasinj baz alirim. Eger ben daha once 35gu uzerine olmussam bu tekrar neden olmasin ki der beklerim
Çıkardı mutlaka35 gunu kabul edersem gecikmemin 3. Gununde yapmış oluyorum pozitif cikarmiydi
Benim arkadasim iki aylik hamileydi nerdeyse öğrendiğinde galiba uzaylıÇıkardı mutlaka
Yumurtlama belirtisini yumurtlamamdan bir hafta önce hissettim ama test falan yapmadım o yuzden bilemiyorumGec dollenme degilse cikardi. Ben bir defasinda gec dollenmeyi 41.gunde silik ciGi ile yakalamistim
Gebeliğiniz devam etti mı pekiGec dollenme degilse cikardi. Ben bir defasinda gec dollenmeyi 41.gunde silik ciGi ile yakalamistim
Hayir canim etmedi. Hem gec dollenme hem sagliksiz gebelikti kalbi durdu 7.hafta gbiGebeliğiniz devam etti mı peki
Stresten geciktirdin belkide adetini bende cok yasamisimdir ha bugun ha yarin derken gunlerce elimde test ikinci cizgi beklerdimYumurtlama belirtisini yumurtlamamdan bir hafta önce hissettim ama test falan yapmadım o yuzden bilemiyorum
Çok korktuğum bir şey benim de farketmeme durumu. Bu ay belirtiler yaşayınca hamileyim sandım. Sonra adet oldum. Ama çok az oldum. 3. Gününde bile damla damla geldi. Üstüne görme olayı olabilir mi acaba diye düşünüyorumBenim arkadasim iki aylik hamileydi nerdeyse öğrendiğinde galiba uzaylı
Oda olabilir. Belirtiler çok dinlememeye çalışıyorum ama olmuyirStresten geciktirdin belkide adetini bende cok yasamisimdir ha bugun ha yarin derken gunlerce elimde test ikinci cizgi beklerdim
Bende öyle biliyorumÇok korktuğum bir şey benim de farketmeme durumu. Bu ay belirtiler yaşayınca hamileyim sandım. Sonra adet oldum. Ama çok az oldum. 3. Gününde bile damla damla geldi. Üstüne görme olayı olabilir mi acaba diye düşünüyorumama böyle kopkoyu kan gelmezdi diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?