Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip ettigim iki hekim son adetinizin ilk gününden itibaren 35 gun sayin ve o gun yapın diyor. Burada çoğunlukla gecikince yap tavsiyesi verilir. Erken gebelik testiyle 1 2 gun kala ogrenenler de var. Ben de buraya uyacağım gecikme gününde yapın diyeceğim.Gebelik testi geçikmede ne kadar süre sonra yapılır
Kese kontrolünüz oldu mu acaba?Ben regl olmam gereken gün yapmıştım gecikmesini beklemeden beş liralık test alıp pozitif çıkmıştı ama geç döllenmede daha uzun sürebiliyor beta hcgnin idrara geçmesi
Evet oluşmuş kese şükürKese kontrolünüz oldu mu acaba?
Merhaba bata 3 gün varken çıkmadı benim, bekledigim bat 13 Ekimdi ilk silik göründü idrarda, ertesi gün biraz daha koyu burdan hormonların artışa geçtiğini anladım beta hcg testi icin cumartesi gideceğim geçen cumartesi 47.5 tu... görseli ekliyorumBata 3 gün var, 15 ekimde. Ben dayanamayıp bugün test yaptım ve hüsran. Inanmali miyim, doğru zamanlama mi sizce?
Nasıl güzel bir görüntüMerhaba bata 3 gün varken çıkmadı benim, bekledigim bat 13 Ekimdi ilk silik göründü idrarda, ertesi gün biraz daha koyu burdan hormonların artışa geçtiğini anladım beta hcg testi icin cumartesi gideceğim geçen cumartesi 47.5 tu... görseli ekliyorum
Testlere harcadığımız paralar zaten , eyvaah eyvah artık toplu paket alıyorum:) ins yarın mutlu haberlerini yazarsın cok heyecanlı süreç hele ki erken farkettiysen gecikmeyi bile bekleyemeden keseyi görene kdr kalp atısı duyana kdr aklım onda:)Nasıl güzel bir görüntüdarısı bana ve tüm isteyenlere, bat yarın; bekliyorum bakalım, gayet umutsuz bir şekilde bekliyorum, dün ovulasyon testi normal dışı cıktı diye heyecan yaptım ama galiba şerit kaymış, elimde tek gebelik testi kaldı, onu da acele edip harcamayın diye bekliyorum
![]()
Allah o tatlı panikleri her isteyene nasip etsin, bu ay aşılama yapacaklardı, beşiz riski olduğu için yapmadılar, ben eminim negatifi gorucem yine, ama işte yinede umuyor insan. Inşallah her isteyen hepimiz güzel haberler veririz birbirimize, o minik kalbi duyar, sağlıkla kucağına alırsın inşallahTestlere harcadığımız paralar zaten , eyvaah eyvah artık toplu paket alıyorum:) ins yarın mutlu haberlerini yazarsın cok heyecanlı süreç hele ki erken farkettiysen gecikmeyi bile bekleyemeden keseyi görene kdr kalp atısı duyana kdr aklım onda:)
Eşimin hayali beşizler hahajaj harika bir mucize ama ne zor:). İns güzel haberleri vermeyi nasip eder allahAllah o tatlı panikleri her isteyene nasip etsin, bu ay aşılama yapacaklardı, beşiz riski olduğu için yapmadılar, ben eminim negatifi gorucem yine, ama işte yinede umuyor insan. Inşallah her isteyen hepimiz güzel haberler veririz birbirimize, o minik kalbi duyar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Cnm merak ettim sonuclarin arttimi bemde adet gununden 1 gun once idrar testi yaptim cikti adet gunude kanda bakildi 109.7 cikti benimde adetim 13 ekimdi o gun kanda ogrendim acaba kac haflalik ve degeri dusuk mu acaba adet gunu bu degeri ogrendimMerhaba bata 3 gün varken çıkmadı benim, bekledigim bat 13 Ekimdi ilk silik göründü idrarda, ertesi gün biraz daha koyu burdan hormonların artışa geçtiğini anladım beta hcg testi icin cumartesi gideceğim geçen cumartesi 47.5 tu... görseli ekliyorum
Selamlar cuma günü yaptırdım 961 cıktı beta hcg herkese göre degisen bir değermis ve takılmamak gerekiyor dedi doktorum, cumartesi günü ilk kez doktora gideceğim sen naptın?Cnm merak ettim sonuclarin arttimi bemde adet gununden 1 gun once idrar testi yaptim cikti adet gunude kanda bakildi 109.7 cikti benimde adetim 13 ekimdi o gun kanda ogrendim acaba kac haflalik ve degeri dusuk mu acaba adet gunu bu degeri ogrendim
Canim hayirlisi olsun ben daha doktora gitmedim 26 ekime randevum var bakalim hayirlisiSelamlar cuma günü yaptırdım 961 cıktı beta hcg herkese göre degisen bir değermis ve takılmamak gerekiyor dedi doktorum, cumartesi günü ilk kez doktora gideceğim sen naptın?
Kese kontrolü için ne zaman gittiniz?Evet oluşmuş kese şükür
Ne kadar surebilir tahminen idrarda ayni durum bendede varBen regl olmam gereken gün yapmıştım gecikmesini beklemeden beş liralık test alıp pozitif çıkmıştı ama geç döllenmede daha uzun sürebiliyor beta hcgnin idrara geçmesi