Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb gebelik testi adet olmayınca adet ilk günü yapılsa doğru sonucu verir mi birde daha önce hiç denemedim erken gebelik testi denen testlerin eczane fiyatı ne kadar?
Mrb gebelik testi adet olmayınca adet ilk günü yapılsa doğru sonucu verir mi birde daha önce hiç denemedim erken gebelik testi denen testlerin eczane fiyatı ne kadar?
Normal kaset testler adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru cevap veriyormuş amma eğerki yaparsan ve silik ikinci cizgi çıkarsa hamilesin demek canım erken gebelik testini daha yeni aldım 25 tlydi eczaneden eczaneye farklılık gösterirmi bilemem insallah yardımcı olmuşumdur
Normal kaset testler adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru cevap veriyormuş amma eğerki yaparsan ve silik ikinci cizgi çıkarsa hamilesin demek canım erken gebelik testini daha yeni aldım 25 tlydi eczaneden eczaneye farklılık gösterirmi bilemem insallah yardımcı olmuşumdur
Erken gebelik testi hakkında inanmayın diyorlar o yüzden bende sabredemedim acaba adetin ilk günü normal test çıkar mı diye mersk ettim negatif görmek istemiyorum Allah isteyen herkese versin inşallah