Gebelik testi

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
18
25
Mrb gebelik testi adet olmayınca adet ilk günü yapılsa doğru sonucu verir mi birde daha önce hiç denemedim erken gebelik testi denen testlerin eczane fiyatı ne kadar?

Mrb gebelik testi adet olmayınca adet ilk günü yapılsa doğru sonucu verir mi birde daha önce hiç denemedim erken gebelik testi denen testlerin eczane fiyatı ne kadar?
Normal kaset testler adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru cevap veriyormuş amma eğerki yaparsan ve silik ikinci cizgi çıkarsa hamilesin demek canım erken gebelik testini daha yeni aldım 25 tlydi eczaneden eczaneye farklılık gösterirmi bilemem insallah yardımcı olmuşumdur

Teşekkür ederim yanıtın için canım :)

Erken gebelik testine o kadar para vermene gerek yok inanki para tuzagı sadece normal kaset test al an fazla 7,5 lira zaten adet günün cıkar

Erken gebelik testine o kadar para vermene gerek yok inanki para tuzagı sadece normal kaset test al an fazla 7,5 lira zaten adet günün cıkar
Erken gebelik testi hakkında inanmayın diyorlar o yüzden bende sabredemedim acaba adetin ilk günü normal test çıkar mı diye mersk ettim negatif görmek istemiyorum Allah isteyen herkese versin inşallah

Kuzum cikar normal test yap 5 tl erken gebeik testi para tuzagi birde yaniltma payi cok vr ben adetim 1 gun gecti gebe oldumu ogrendim normal testle

Eklentiler

• IMG-20201201-WA0036.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 48
Kuzum cikar normal test yap 5 tl erken gebeik testi para tuzagi birde yaniltma payi cok vr ben adetim 1 gun gecti gebe oldumu ogrendim normal testle
Ben 6. Gün gecikince yaptım negatifti bugğn 11. Gün hala olmadım bende guatr var yeni çıktı o yüzden gecikiyor olabilir diye kan vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…