Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gebelik testi yaptım bugn çizgi görebkyrm ben sanki sizce varmıştır gebelik
Çok silik gibi var gibi tekrarlayın testi 2-3 gün sonra koyulaşırsa vardır
Bu tam net resmîÇok silik gibi var gibi tekrarlayın testi 2-3 gün sonra koyulaşırsa vardır
Canim görünüyor eger 5 dakikada çıktıysa iciniz rahat olsun gördüm hayırlı olsun kaç gününüz varBu tam net resmî
Evet beş dk da çıktı teşekkürler 6 günüm var daha aslındaCanim görünüyor eger 5 dakikada çıktıysa iciniz rahat olsun gördüm hayırlı olsun kaç gününüz var![]()
Gebelik var görünüyor 2 gün sonra koyulasma var mı takip edin...Bu tam net resmî
Çok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırızEvet beş dk da çıktı teşekkürler 6 günüm var daha aslında
Öyle yapıcam 2 gün sonra tekrar denicem teşekkür ederimGebelik var görünüyor 2 gün sonra koyulasma var mı takip edin...
Hayırlı olsun![]()
Evet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallahÇok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız![]()
Bu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştırEvet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallahben ayın 4 den beri test yapıyorum hep negatif çıktı bugn pozitif çıktı
Yok diğerlerinde hiç çıkmadı baktım iyice yani kuruduktan sonrada çıkmadıBu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştır![]()
Demek ki daha yeni idrara geçmiş idrarda çıktıysa kanda da çıkar ve adet gününde güzel sonuç alırsınYok diğerlerinde hiç çıkmadı baktım iyice yani kuruduktan sonrada çıkmadı
Zaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnzDemek ki daha yeni idrara geçmiş idrarda çıktıysa kanda da çıkar ve adet gününde güzel sonuç alırsın![]()
Ben daha çok yeniyim 4+5 deyim ama bende çok erken öğrendim 13 gün önce ve dayanamayıp 2 gün arayla tekrarladım çünkü inanmak zor geliyor idrar testlerine en sonra çok koyu çıkınca adetime 1 gün kala gittim kan verdim ve sonuç pozitif çıkmıştıZaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnz![]()
Ne güzel hayrlı olsun darısı başıma inşallah aynı sonuçlaBen daha çok yeniyim 4+5 deyim ama bende çok erken öğrendim 13 gün önce ve dayanamayıp 2 gün arayla tekrarladım çünkü inanmak zor geliyor idrar testlerine en sonra çok koyu çıkınca adetime 1 gün kala gittim kan verdim ve sonuç pozitif çıkmıştı![]()
İnşallah canım hayırlı haberlerle insAllah haber ver olur muNe güzel hayrlı olsun darısı başıma inşallah aynı sonuçla![]()