Gebelik testi

murcig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
59
18
8
30
Kızlar gebelik testi yaptım bugn çizgi görebkyrm ben sanki sizce varmıştır gebelik

B9896AF0-6251-4682-B182-B15053A8EB7F.jpeg

İlk dakikalarda mı çıktı silik bir çizgi var sanki :)

Çok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız 🤗🥰
Evet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallah 🥰 ben ayın 4 den beri test yapıyorum hep negatif çıktı bugn pozitif çıktı

Evet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallah 🥰 ben ayın 4 den beri test yapıyorum hep negatif çıktı bugn pozitif çıktı
Bu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştır 🥰🤗

Bu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştır 🥰🤗
Yok diğerlerinde hiç çıkmadı baktım iyice yani kuruduktan sonrada çıkmadı

Demek ki daha yeni idrara geçmiş idrarda çıktıysa kanda da çıkar ve adet gününde güzel sonuç alırsın 😊
Zaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnz ☺️

Zaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnz ☺️
Ben daha çok yeniyim 4+5 deyim ama bende çok erken öğrendim 13 gün önce ve dayanamayıp 2 gün arayla tekrarladım çünkü inanmak zor geliyor idrar testlerine en sonra çok koyu çıkınca adetime 1 gün kala gittim kan verdim ve sonuç pozitif çıkmıştı 🥰🤗

Ben daha çok yeniyim 4+5 deyim ama bende çok erken öğrendim 13 gün önce ve dayanamayıp 2 gün arayla tekrarladım çünkü inanmak zor geliyor idrar testlerine en sonra çok koyu çıkınca adetime 1 gün kala gittim kan verdim ve sonuç pozitif çıkmıştı 🥰🤗
Ne güzel hayrlı olsun darısı başıma inşallah aynı sonuçla 🥰🥰

Back
X