Semra hanım merhabalar kan tahlili sonucumu aldım
Verdim Semra hanımCanim kan verdin mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim Semra hanımCanim kan verdin mi ?
Sonuç 3403Semra hanım merhabalar kan tahlili sonucumu aldım
Verdim Semra hanım
Canım benim çok sevindim hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahSonuç 3403
4.304 mu ?Semra hanım merhabalar kan tahlili sonucumu aldım 4304
3.403Canım benim çok sevindim hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah3.403 mu 34.03 mü yoksa 340.3 mi
Sonuc cok iyi canim kac günün geçmiş bide keseyi gördünüz mü
Ultrason için gitmedimSonuc cok iyi canim kac günün geçmiş bide keseyi gördünüz mü
Anladim canim hayırlısı olsun tekrar gözün aydın rabbim tüm isteyenlere nasip etsinUltrason için gitmedim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAnladim canim hayırlısı olsun tekrar gözün aydın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin![]()
Cikmaz tabikide vardır gebelik
Tabikide canım kesin hamilesin hayırlı olsun :) ağrılar normalCnm mrb ben cuma günü test yaptım 2 tane ikisi de ikinci çizgileri silik çıktı bugün hastaneye gittim kan verdim 192.1 çıktı 2 gün sonra adet günüm kasıklarim ağrıyor ama inşallah hasta olmam sence hamilelik varmı
Vala tam bi adet sancısı gibi oluyor inşallah olmamTabikide canım kesin hamilesin hayırlı olsun :) ağrılar normal
Yok öyle belirtiler çok normal merak etmeyinVala tam bi adet sancısı gibi oluyor inşallah olmam
Tamamdir sağol canımYok öyle belirtiler çok normal merak etmeyin